Овен

horoscope-639126_960_720Ако има възможност, на Овните през август се препоръчва да вземат отпуск. Трябва да си починат от напрегнатите ситуации, които ги преследват през последните месеци.

През август Овните е добре да бъдат спокойни и издръжливи, да не разпиляват енергията си за неща, за които не е необходимо. Ще се появи много време, заемете се с външността си, починете си заедно със семейството и си намерете ново хоби.

Овните не трябва да зациклят на проблемите в личния си живот. През август не правете опити да изяснявате отношенията си с избранника/цата, защото това ще доведе до грандиозен скандал, а не до взаимно разбирателство.

Хороскопът препоръчва на Овните да се усамотят, за да помислят за бъдещето и да се съсредоточат над важните задачи. Бъдете смели в желанията си, те ще ви дадат вдъхновение и душевна хармония. Ако нещо от замисленото не се реализира през август, то не унивайте по този повод.

Овните са толкова активни и самоуверени, че са способни на големи постижения в бизнеса. Финансовото положение през август няма да ви огорчава. По-скоро, представителите на знака Овен ще намерят допълнителна работа и ще подобрят финансовата ситуация. Част от парите щедро похарчете за семейството си, децата или за пътуване до морето.

Любовни хороскопи август 2016

 

Телец

horoscope-639127_960_720През август Телците ги очакват приятни събития и много възможности за укрепване на позициите в службата, а и в любовта. Няма да имат някакви особени проблеми и неприятности при общуването си с хората, което ще ги зарадва.

Желателно е през август да не се напрягате твърде много и да не се опитвате да изпълните цялата работа. Ще имате шансове да постигнете търсените резултати в много житейски сфери.  Не рискувайте, доверявайте се на волята на съдбата. Тя ще ви доведе до тези постижения, към  които сте се стремили.

Хороскопът за август съветва семейните Телци да запазят уютната атмосфера на дома. Иначе често ще възникнат спорове със съпруга/та за „няма нищо“.  Самотните Телци през август ще се влюбят истински и силно. Те отдавна са мечтали да срещнат своята половинка. Само се старайте да се отнасяте към избраника с разбиране, не критикувайте слабите страни на характера му/й.

Във финансов план август ще се окаже за Телците непредсказуем месец. Ще има от всичко – и приходи, и харчения, и финансово затишие. Но не трябва да оклюмвате, а да поемете инициативата за намирате на допълнителни доходи. Това ще позволи на представителите на знака Телец да увеличат доходите си и уверено да гледат в бъдещето.

Близнаци

horoscope-639122_960_720За Близнаците август ще се окаже динамично и интересно време. Ако не стоите на едно място, а се движите, то ще постигнете много върхове, както в бизнеса, така и в личния си живот.

Близнаците през август ги очакват ярки промени в живота, които ще бъдат свързани основно с професионалната сфера. Бъдете внимателни и не се поддавайте на изкушения, за да не развалите отношенията си с любимия човек.

Хороскопът за август предсказва на Близнаците преместване в друг дом или град. Ще тръгнете на дълго или увлекателно пътуване. Много представители на знака ще си купят автомобил, а някои ще решат да се занимават сериозно със спорт. Не се препоръчва през август да започвате капитален ремонт, защото едва ли ще ви стигнат средствата и времето.

Трудности и нееднозначни ситуации ви очакват в края на август. Ще ви се наложи да заплатите със своите установени принципи, за да преодолеете много проблеми по пътя си към успеха. Близнаците рязко ще изменят житейските си възгледи, за да изгладят отношенията си с околните и да се изкачат нагоре по кариерната стълбица.

През август Близнаците ще си вземат домашен любимец. Той ще внесе атмосфера на топлота и уют в семейството. Този месец трябва да обръщат повече внимание на малките деца.

Рак

horoscope-644862_960_720За Раците август ще стане благоприятен месец в много сфери на живота. Ще успеят да разнообразят ежедневните си задължения, а след това уверено ще пристъпят към решаването на новите задачи. Важното е да пристъпят към всичко с голяма доза разум и да не прибързват със събитията. В службата ще бъде „тишина и спокойствие“. Но това ще бъде по-добро от бурни изблици и резки промени.

Раците трябва да сложат акцент върху срещите с делови партньори. От това как ще преминат преговорите през август, ще зависи кариерния ръст и финансовото им положение. Хороскопът съветва Раците да бъдат сдържани и морално уравновесени. Тези качества ще им помогнат да постигнат положителни резултати в професионалната сфера.

Представителите на знака Рак ще бъдат комуникативни, благодарение на което ще се запознаят с перспективни хора. Предстои им често да общуват с приятели, членове на семейството и любимата си половинка. В края на август Раците ще отделят доста внимание на семейството и децата си. Това е правилната позиция, защото съпругът/та от известно време ги обвинява, че са заети само с работа.

Трудните задачи ще направят Раците по-упорити. Но не трябва да забравят за почивката и здравето, защото в противен случай  ще изгубят силите си и няма да могат да реализират плановете за бъдещето.

Лъв

horoscope-639123_960_720Ако през август Лъвовете поставят акцент на някоя важна задача, то всички второстепенни трябва да оставят настрана. Не бива да се страхуват, че ще допуснат грешки в дребните детайли, защото лесно и без загуби ще успеят да наваксат изпуснатото.

Желателно е Лъвовете да не отстъпват от набелязаните планове, иначе по-напористите и опитни колеги ще присвоят идеите им. Трябва да се постараят така да разпределят времето и силите си, че да им стигнат не само за работа, но и за семейството и близките. В противен случай със сигурност ще загубят едното.

Хороскопът съветва представителите на знака Лъв да обърнат внимание на вътрешния си свят. През август той ще се нуждае от внимателно отношение. Негодуванието, обидите, гордостта и суетата трябва да скрият дълбоко, а в отношенията си с близките си да бъдат меки и отстъпчиви.

В материален план всичко ще бъде успешно, ако Лъвовете не бъдат твърде разточителни. Трябва да спазват мярката във всичко и да оценяват ситуациите обективно. Трябва да повярват в себе си и тогава късметът ще ги следва навсякъде. Ако се канят да пътуват надалече, то непременно трябва да бъдат внимателни зад волана. За Лъвовете август е рисков за получаване на травми.

Дева

horoscope-641920_960_720Хороскопът предсказва на Девите изпълнено със събития време, промени и незабравими срещи. Ще ги радват различни новости, ще увличат след себе си интересни личности, ще вдъхновяват любимите си. Животът на Девите ще се разкрие от друга, по-наситена страна.

През август  трябва да отделят повече време както за външния си вид, така и за духовното си развитие. В личния живот ги очакват поредица от романтични срещи и нови запознанства. Главите им ще се завъртят от любов от щастие. Не бива да се страхуват от внезапно възникналото чувство, защото то ще им  донесе само радост, емоции и въодушевление.

Ако Девите се заредят с оптимизъм през август, то той ще им стигне до дълбока есен. Добрата порция позитивизъм и впечатления все още на никого не е навредила. Желателно е да държат паричните разходи под строг контрол. В противен случай Девите могат да останат без средства за съществуване през август.

Възможна е поява не само на нови приятели, но и на изгодни бизнес партньори. Пътуването си могат да планират както им се иска, единствено трябва да се съобразяват с финансите. През август на Девите ще им стори, че някъде „тревата е по-зелена“, но с времето ще се убедят, че не си заслужава да оставят родния дом и любимия град. Да се наслаждават на семейния живот, комфорт и общуването с  приятели.

Везни

horoscope-644863_960_720През август Везните повече ще си почиват и ще се развличат, отколкото  ще работят. Най-накрая ще получат парично възнаграждение и похвала за извършения труд. Трябва по-малко да се суетят през август, за да не пилеят енергията си за непотребни дейности и ненужни отношения. Ако са планирали отпуск, не бива да го отлагат за следващ месец.

През август Везните ще организират далечно пътуване, впечатленията от което ще останат у тях за дълго. Възможен е ярък роман, който ще се случи по време на почивката на море. Хороскопът за август обещава на Везните срещи с оригинални личности.

Вътрешното им състояние ще бъде хармонично и спокойно, което ще им позволи да укрепят нервната си система и да изгладят отношенията с близките си хора. Везните ще имат много дребни задачи, но с тях ще се справят лесно. А големите дела е най-добре да отложат, защото те ще ги доведат до редица други задачи и така непрекъснато едните задачи ще водят до други и няма да им се вижда края. Но все пак, ако Везните работят плодотворно през август, то ще повишат доходите и авторитета си в очите на началството.

Финанси през август ще има достатъчно, за да посещават различни развлекателни мероприятия, да пазаруват и да ходят в салоните за красота. Везните трябва да използват този месец изцяло за удовлетворяване на своите интереси.

Скорпион

horoscope-644864_960_720През август Скорпионите ги очакват много впечатления и събития, които напълно ще изменят живота им. Много от промените ще ги радват, а някои ще ги изкарат от „обичайните им коловози“.

Не бива да се огорчават, през август ще се случи онова, което ще благоприятства по-нататъшното им изкачване по кариерната стълбица. Възможно е това да бъде запознанство с влиятелна личност или далечна командировка. През август не бива да дават воля користните си амбиции, не бива и да мислят постоянно за финансова изгода.

Хороскопът съветва Скорпионите да не спират на половината път към успеха. Трябва да се въоръжат с търпение и смело да се хващат за трудните дела. Разбира се, умората и раздразнителността на Скорпионите няма да премине, но това си заслужава, защото така ще подобрят материалната страна на живота си.

През август успехът ще се усмихне на творчески настроените Скорпиони. Те ще внедряват своите идеи в работата си, което ще удиви началниците им. Трудностите няма да ги подминат, но не трябва да „пасуват“ пред тях. Трябва да са упорити и смели, уверено да вървят напред.

В личния живот на Скорпионите ще се появи човек, който ще изпитва към тях искрена симпатия.

Стрелец

horoscope-641919_640За много през август вече е време за отпуска и пълноценна почивка. Но на Стрелците през този месец ще им се наложи да се потрудят доста. Работата ще се отнася до нови, перспективни проекти, които началството ще иска да се изпълнят бързо и качествено.

Ако Стрелците вече имат запас от креативни идеи, то през август трябва да ги демонстрират напълно. Да не се съмняват в благополучния изход и да убеждават съмишлениците в оригиналността и ползата на своите планове. Да отстояват своите възгледи за важните неща, за да не могат конкурентите да ги „избутат от пътя“.

Хороскопът предсказва на Стрелците невероятен шанс да преуспеят в личния си живот. Възможно е да се влюбят в човек, на когото симпатизират малко. Разбира се, това ще измени основно поведението и настроението на Стрелците през август. Трябва да се стараят да бъдат сдържани и да не бъдат твърде критични към ситуациите.

През август трябва да икономисват финансите, иначе хронично няма да им стигат, дори и за спешни нужди. Представителите на знака Стрелец не трябва да се увличат по хазартни игри и да рискуват. За съжаление това няма да ви се получи в този месец. Август е изключително подходящ за укрепване на имунитета и коригиране на фигурата.

Козирог

horoscope-677900_960_720През август представителите на знака Козирог ги очаква поредица от събития и кардинални промени в живота. Ще се чувстват изключително хармонични в морално отношение, че това ще им позволи да направят планове за далечното бъдеще.

Козирозите ще отидат на  почивка, благодарение на която ще възстановят силите си и ще намерят нови приятели. Най-добре е на пътуването да тръгнат с любимия си човек. Ще има много впечатления, а романтичното настроение ще ги направи внимателни и искрени до дълбочината на душата.

Ако Козирозите искат да извоюват признание от колегите и началството, ще бъде необходимо да отстояват своята гледна точка. Хороскопът за август препоръчва да се заемат със своето образование. Това ще им помогне да постигнат за себе си повече и да се изявят от друга страна, по-талантлива.

В средата на август Козирозите трябва да бъдат по-динамични, в противен случай колегите лесно ще ви подминат при решаването на трудни служебни задачи. Не бива да забравят да повишават своето майсторство, то се явява основната съставка за успех.

Желателно е през август Козирозите да си купят абонаментна карта за фитнес или басейн. Да ходят повече пеша, а не с автомобил. Физическите упражнения и чистият въздух значително ще укрепят нервната им система и организма като цяло.

Водолей

horoscope-639124_640Мнозина смятат Водолеите за загадъчни и неординерни личности. В действителност всичко е точно така. През август Водолеите ще проявят своите способности и ще се представят пред околните като хора с удивителна фантазия и развита интуиция. Не само ще слушат, но и ще дават съвети на приятели и колеги. Ще се вслушват в тях, а това означава, че авторитетът им ще нараства. Много лесно ще разрешават въпросите, които са отложени в „най-долното“ чекмедже.

Дошло е времето да покажат всичко онова, на което ги е научил животът. Важното е да запазят спокойствие и разсъдък във всички ситуации. Хороскопът съветва Водолеите да не задържат в себе си интересните си идеи, а да ги разказват на съмишлениците си. Могат смело да споделят своите съображения по отношение на различни уникални проекти и нововъведения.

Водолеите ще имат толкова много сили и вдъхновение, че ще им стигнат за всички замислени планове. През август ще започнат да внедряват своите творчески замисли, които ще бъдат одобрявани и подкрепяни от колегите им. В някои моменти Водолеите откровено ще шокират близките си хора със своята тайнствена натура. Но и те самите не могат да обяснят откъде черпят тази неочаквана енергия и възможности. През август не бива да си позволяват да остават в плен на илюзиите.

Риби

horoscope-639125_640През август Рибите ще станат по-решителни и самонадеяни. Това ще доведе до факта, че много от проблемите на работното им място ще се окажат решими. В главата на Рибите ще има много интересни идеи, които ще искат да споделят с ръководството и с колегите си.

През август трябва да се пазят от тези, които им завиждат и се опитват да им пречат при осъществяването на замисленото. Те ще опитват постоянно да им „слагат прът в колелата“.

Представителите на знака Риби са образовани и жадни за знания личности, които се отнасят с любов дори и към най-дребните плодове на своя неуморим труд. Хороскопът препоръчва на Рибите да се заемат с преобразяване на вътрешния си свят. Те имат богат потенциал и много възможности, за да се изявят в различни области на живота.

Рибите повече ще мислят за семейството и роднините си, които ще се нуждаят от внимание и грижи.  В личния живот ще има промени към по-добро. Това особено се отнася за тези представители на знака Риби, които още не са срещнали своята половинка. Да очакват среща с човек, който ще ги заинтригува не само с външния си вид, но и с душевната си топлота. През август нервната система на Рибите ще бъде разклатена, затова не е желателно да взимат прибързани решения.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара