Поп-фолк изпълнителят бе нападнат наскоро от напористи фенки в известния столичен клуб “Биад”. Фики Стораро, който има славата на идол сред връстниците си у нас, с мъка успя да устои на атаките на настойчивите момичета. Едно от тях буквално се нахвърли на младия певец, за да го целува.

11 (96)

Фики Стораро отдавна не беше гостувал в хитовия клуб в центъра на столицата и може би това бе причината за огромното внимание към него. “Биад” едва успя да побере неговите последователи, които бяха дошли да се забавляват.

11 (100)

Известно е, че най-заклетите фенове на Фики, освен че полудяват по неговите парчета, имитират дори  визията му. Обикновено – спортно-елегантна, този път любимецът им ги изненада с избора си на сценичен тоалет – потник и дънки.

11 (33)Явно изборът не е бил случаен, защото Фики има какво да покаже. Всекидневните тренировки наистина са го направили “Железен”. “Тренирам по два часа всеки ден, независимо дали имам участие или не. Храня се здравословно, основно с месо и зеленчуци”, издаде се изпълнителят. Той опровергава отново твърденията, че е имал връзка с колежката си Преслава: “Това са пълни измислици. Чудя се как хората вярват.” Чаровният изпълнител отрича дори да има и приятелка до себе си. Но е категоричен какви жени харесва. “Предпочитам естествените момичета, като не е задължително да пеят. “

СЕМЕЙСТВО СТОРАРО

След участието си в легендарния клуб “Биад” Фики заминава за морето, където има поредица от изяви. “Засега кариерата ми е най-важна. Имам две мечти – да изляза на световната сцена и да разширя семейния бизнес като направя хотел.”

11 (97)

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара