Хубаво е хората да знаят, че 2021 г. година започва сега, на 21 декември 2020 г. 2021 година ще бъде като едно недоносено бебе, защото родителят – 2020-та, мина през тежки времена, Сега можем да опишем ситуацията като една бременност, по времето на която бебето в утробата усещаше много тежести – пандемията, карантината и всичко останало. Това каза световноизвестният астролог и кабалист Гал Сасон в ефира на БНТ преди безплатния си уебинар за българските си почитатели. На пазара вече е и книгата му за 2021 г. 

Ето какво още каза Гал Сасон.

Като цяло 2021 година ще има много отличителни черти, които ще носят последиците от предходната 2020 г., защото през предстоящата година ще има продължение на тази огромна енергия, която се предвижда по посока на Водолея, а Водолеят се асоциира с хората, с общностите.

На 21 декември ще имаме съвпад на Юпитер и Сатурн, което се асоциира с Витлеемската звезда. Обикновено Юпитер и Сатурн носят различни енергии, но сега се събират на едно място във Водолей, което само по себе си означава асимилиране и събиране. През следващата година тези две планети ще бъдат във във въздушен и земен знак. През последните почти три години Сатурн беше в земен знак – Козирог, и трябваше да научим много за парите и финансите. Сега, с преместването във Водолей, ще се фокусираме върху интелектуалните въпроси, събирането, свързаността между хората.

Но, общо взето, 2021 година ще бъде по-лесна година, която идва на 21 декември, когато Юпитер и Сатурн са в съвпад във Водолей. Тогава би трябвало да има ваксина или лек, някакво лекарство, защото Водолеят отговаря за технологиите и иновациите. Тези две сили се обединяват. Така че може да кажем, че през декември, по-точно

на 21 декември, ще се случи нещо много значимо.

Виждате че това е моментът в който започва разпространението на ваксината.

Разбира се, това е битка, но ние сега наистина имаме едно добро оръжие, което идва основно от Водолея. Не можеш да погледнеш звездите и да получиш отговор дали тази ваксина е безопасна, трябва да я пробвате, но генералната тенденция на 2021, която започва 21 декември, е сътрудничеството, събирането заедно. Мисля, че това е съобщението за нас.

Разположението на Уран, управителя на Водолей, планетата, която ни разбужда и предизвиква революции и непредвидими събития, е в земния Телец. Това е планетата, която отговаря и за майката природа. Говорим за пандемията. Колкото повече рушим природата, колкото повече я пренебрегваме, толкова повече болести ще ни атакуват. Уран в Телец започва да ни учи да гледаме на природата по различен начин. Искаме да сме сигурни, че когато тя се пробужда, няма да ни е гневна.

Това е един урок, който научихме през 2020-та и в много отношения с това сме част от правенето на историята. За пръв път цялата човешка планета страда от едно и също нещо, в един и същ момент, изживявайки едни и същи трудности. Това не се е случвало никога преди. Първата световна война не е засегнала целия свят, също и Втората световна война Това е за първи път, когато цялата планета беше заедно в това страдание. Сега трябва да се научим отново как да се свързваме с другите.

Последният път, в който Сатурн е бил във Водолей, е

когато се появява глобалната мрежа.

В звездната карта на България ще има важно астрологично събитие – нещо, което се случва точно сега. Представете си, че България е спяла като Спящата красавица, но 84 вместо 100 години, и сега

Уран идва, за да я целуне като принца в приказката

и да я събуди. Юпитер, планетата на позитивните събития, се мести във Водолей и влиза в картата на България през февруари март. Това ще помогне на страната финансово и освен това Сатурн е във вашия първи дом. Той винаги е учителят, който ви шамароса през лицето, ако дадете грешен отговор. Той е големият учител, но не по лесния начин. А сега той е в дома на идентичността, предстои да откриете какво трябва да води България. Какво трябва да означава „аз, българинът“.

Ако България беше мой клиент, щях да я посъветвам, че е

време да формулира своята мисия.

Какво искате да кажете на Европа, какво искате да кажете на света. Кои сте вие? Защото това е домът на идентичността. Това, е което нещо България трябва да направи. Последния път, когато се случи това, преди 30 години, когато падна комунистическият режим.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара