Хороскопът за октомври 2019 година предвещава активен период, който едва ли ще бъде спокоен. От самото начало на месеца ще се срещнем с енергията на Скорпиона, защото на 3 октомври тук влиза Меркурий, а след това, на 8 октомври, към него се присъединява Венера, а от 23 октомври тук се разполага и Слънцето.

По този начин ние можем в пълна степен да използваме силата и способностите за трансформация, характерни за Скорпиона. Някои планове могат да бъдат разрушени, но благодарение на това ще дойдат нови възможности и директно пред очите ви ще се случат положителни промени. Обръщайте внимание на подсказките на интуицията ви – тя ще ви води по верния път. Ако проявите постоянство ще успеете да направите пробив и да разрешите най-трудните въпроси на годината.

Месечни хороскопи

Що се отнася до личния живот, транзитът на Венера в Скорпион е в състояние да предизвика чувство на ревност. От друга страна, ще имате желание за дълбоки отношения, в които да изпитвате истинско единство с любимите хора. Съвместните ресурси, пари и ценности могат да станат причина за разногласия в двойката, но вие ще намерите решение за всички възникващи проблеми. Тези, които търсят любов, ще привличат по-зрели, по-стабилни хора, а лекомислените връзки няма да предизвикват интерес.

  • За хората на огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) месецът се отбелязва с практичен подход към отношенията, когато ще преобладават материалните интереси. Добре би било да си позволите да станете малко по-романтични. Вие ще успеете отново да откриете за себе си страстите и нежностите, да направите отношенията по-топли и искрени.
  • Представителите на земната стихия (Телец, Дева, Козирог) ще се интересуват от финанси и бизнес. На ваша страна са Сатурн и Плутон, така че ще преуспеете в тези области. Отличавате се с непреклонната си убеденост в собствената си правота, което способства успехите. Но това качество може да ви навреди и да доведе до конфликти с властите или началството. Постарайте се да бъдете гъвкави, за да избегнете нежелани ексцесии.
  • Знаците на въздушната стихия (Близнаци, Везни, Водолей) с лекота ще предразполагат хората към себе си. Ще се разшири кръгът на деловите и личните контакти, много от които ще се окажат полезни. Но, хороскопът предупреждава, че сред вашите нови познати може има двулични персони, маскиращи своята същност с чар и вежливи обноски. Не трябва да си давате вид, че не забелязвате неприятната им страна.
  • Хората на водната стихия (Рак, Скорпион, Риби) ще открият някои тайни, които ще имат значително влияние в бъдещето. Влиянието на Нептун пленява вашето въображение и започване да се интересувате от тайни. Но звездите ви съветват да стоите по-надалече от интригантите, защото те са с намерение да ви въвлекат в съмнителни ситуации. Проявете мъдрост и не давайте поводи за сплетни.

Любовен хороскоп за Овен

В отношенията при Овните ще появи повече емоционална близост и дълбочина. Ще ви влекат любовни тайни и е напълно възможно да ви се разкрият. Някои от вас в последно време са били повече увлечени по кариерата, отколкото от личния си живот. Звездите ви съветват да бъдете искрени и да показвате на половинката си своите дълбоки чувства.

Венера, Меркурий и Слънцето преминават транзитно през вашия дом на трансформацията, което говори за промени в личния живот. Освен това, активизирането на осми дом подчертава взаимната връзка между любовта и парите. Финансите и материалните блага могат да бъдат деликатна тема, затова трябва да бъдете много внимателни. Извънбрачните връзки или отношения със семейни хора ще ви излязат скъпо.

За Овните, които търсят любов, този месец е добър, защото успехът е на тяхна страна. Марс е разположен в дома на брака и партньорствата, прави ви романтични, страстни и много съблазнителни. Има шанс да привлечете достоен човек, с когото ще поискате да свържете съдбата си.

Любовен хороскоп за Телец

За личния живот настъпва благоприятен период. През дома на брака и партньорствата на Телците премиват транзитно Меркурий, Венера и Слънцето, което означава, че в отношенията ще има повече нежност и романтика. Ако е имало някакви съмнения или недоразумения, ще ги преодолеете и ще успеете да изразите най-топлите си чувства на този/тази, които обичате.

При самотните Телци ще има достатъчно възможности за любов. Вие сте съблазнителни и с лекота ще привличате вниманието на представителите на противоположния пол. Може би, дори да ви се наложи да избирате най-достойния кандидат/най-достойната кандидатка сред обкръжението от ухажори.

Тези, които вече имат любим човек, сериозно ще се замислят за създаване на семейство или ще решат да заживеят заедно. Но по-добре ще бъде да не бързат и да отделят повече време за обмислянето на тази толкова важна крачка, преди да поемат дългосрочни ангажименти.

Новолунието на 28 октомври 2019 се случва в седми дом, откривайки нови перспективи в отношенията. Може би ще започнете любовен роман или ще възстановите предишни отношения, но вече на нова основа.

В съпружеските отношения се очакват позитивни промени. Вие ще забравите за разногласията и ще прекарвате приятно времето със съпруга/та. Търпение, гъвкавост и мъдрост ще ви помогнат да намерите баланса между собствените си интереси и потребностите на вашата половинка, което ще ви позволи да се наслаждавате на хармонията и ще ви даде възможност да се движите напред, в направлението, което ви е нужно.

Любовен хороскоп за Близнаци

В дома на любовта на Близнаци се намират Слънцето и Марс, така че едва ли ще скучаете. Звездите предсказват интересен период, когато в личния живот ще се случват ярки и запомнящи се събития.

Самотните представители на този знак ще преживеят чудесен период, който ще подхожда чудесно за флиртуване, завоевания и любовни приключения. Приятелите ще играят ролята на посредници и чрез тях, вие ще се запознаете с някой/я много привлекателен/а.

Венера в дома на работата намеква за романтичен интерес към колега/колежка. Помнете само, че любовните дела не трябва да пречат на изпълнението на служебните задължения.

Съпружеските двойки и тези, чиито отношения са започнали отдавна, ще се интересуват по-малко от ежедневието и рутината. Вихрите на страстта ще нахлуят в ежедневието, а игривото ви настроение ще вдъхнови половинката за по-забавни занимания. В края на краищата, само си представете, колко чудесно би било да имате романтична вечеря с любимия човек!

Любовен хороскоп за Рак

През този есенен месец вие може да бъдете успешни, защото в дома на любовта на Рак транзитират Меркурий, Венера и Слънцето. Това показва възможности да изясните някои въпроси, които ви вълнуват и да забравите за разочарованията. Настъпва чудесно време за влюбените и за тези, които търсят любовта.

Ако сте сами, няма да останете дълго такива, защото сега като магнит превличате ухажори. Звездите ви съветват да не ограничавате своето общуване до обичайния си кръг от приятели. Ако искате страстен роман, като на кино, излезте от своята зона на комфорт и се запознайте с нови хора.

Очакват се положителни промени в съпружеските отношения и, ако преди е имало разногласия, то сега е време за хармония. През октомври 2019 ще общувате много повече със съпруга/та, което ще ви помогне да постигнете с лекота взаимно разбирателство. Много ще отделят време да украсят дома си или ще започнат ремонт.

В семейния ви живот е възможно да се намесват родителите, което ще ви дразни. За да избегнете конфликтите е необходимо да установите границите и сами да решавате как да живеете, как да възпитавате децата си и т.н.

Любовен хороскоп за Лъв

Юпитер е разположен в дома на любовта на Лъв, което се явява добър знак. Романтиката и страстта се съчетават по хармоничен начин с мъдростта и отговорността. В отношенията с любимите сте способни да поемете инициативата в свои ръце и да разрешите трудните моменти. Разделяйки задълженията заедно с половинката, вие ще получите отлични резултати, които ще повлияят положително на връзката ви в дълготрайна перспектива.

За някои Лъвове, месецът ще бъде време за проверка на чувствата в практични дела. Може би, вие усещате недостиг на внимание, защото любимия/та или съпруга/та отделя прекалено много време на кариерата. Но не си заслужава да драматизирате ситуацията, защото периодът е такъв, особен. Ако помогнете на своята половинка да реши професионалните си задачи, отношенията само ще спечелят от това.

Вие ще откриете един в друг неизвестни качества и ще се учудите как те ви сближават още повече.

Този период е добър за самотните представители на този знак. Ако искате да си намерите достоен спътник в живота, ще имате добри възможности. Но, ако вашата цел са леките връзки, имайте предвид, че те няма да ви донесат удоволствие. Тези, чиято любовна история току-що започва, звездите ги съветват да не бързат. Дайте си достатъчно време, за да опознаете добре своя избраник.

Венера и Меркурий в четвърти дома на Лъв създават особена атмосфера в семейството. Вие сте заинтересовани от домашните дела, искате да прекарвате повече време у дома, в обкръжението на семейството. Има различия в мненията, но вие забравяте за своя инат и сте готови да правите компромиси. Много ще се заемат с обновлението на семейното гнездо, може дори да започнат ремонт.

Любовен хороскоп за Дева

За Девите настъпва вълнуващо време. През октомври 2019 година, Венера, планетата на любовта и Меркурий (управителят на вашия знак) се намират в дома на комуникацията, обещавайки радост и приятни събития. Ще се появят нови интереси и свежи тенденции, и всичко това ще повлияе благотворно личния живот. За отношенията, особено значение придобиват общуването, пътуванията, интелектуалните занимания.

Ако търсите любовта, звездите са ваша страна. Привличат ви чувствителността, фините прояви на страст и думи, които топлят сърцата на тези, с които общувате в реалния живот или чрез интернет. И дори, ако сега не се интересувате от сериозни отношения, непременно ще имате възможности за флирт, романтика и любовни приключения.

В съпружеските двойки видимо ще се увеличи общуването, така че вие ще можете да обсъждате и деликатните теми. Съпругът/та ще бъде приятно учуден/а да разбере, че зад сериозната ви външна обвивка се крие топъл и мъдър човек. И дори, ако сте се уморили от еднообразието на брака, месецът ще ви накара да погледнете по нов начин на своите отношения. Това е подходящо време за разширяване на кръга на общуване. При вас могат да се появят нови познати, които да внесат разнообразие в семейния ви живот.

Любовен хороскоп за Везни

Любовта и отношенията са в центъра на вниманието, защото Марс, управителят на вашия партньорски дом е разположен във Везни. Ще ви движат страстите и поривите, ще желаете да завоювате и да побеждавате, така че, октомври 2019 година не обещава да бъде спокоен.

Този есенен месец е много добър за самотните Везни. Имате добри шансове да се запознаете с някой привлекателен и да започнете удивителна любовна история. Но астрологичното влияние е такова, че зародилите се отношения, макар и да бъдат вълнуващи и страстни, в последствие ще ви донесат безпокойство. Обстоятелствата могат да се развият непредсказуемо и от вас да не зависи нищо.

За съпружеските двойки, периодът е труден. За вас е характерен горещият нрав, съпругът/та също може да се държи непоследователно и в резултат на това, са възможни разправии. За да минимизирате негативните тенденции, намерете конструктивно приложение на излишната енергия. Посветете време на реализирането на общи планове, най-добре такива, които изискват скорост, активни действия или въвличат и други хора.

Любовен хороскоп за Скорпион

Този есенен месец предвещава успех в любовта, защото през вашия знак едновременно преминават и Венера, и Меркурий. Октомври предлага възможности да разрешите проблемите, които пречат на щастието ви.

Самотните Скорпиони ги очаква удивително време, когато могат да сбъднат мечтите си. Венера при прави съблазнителни, а Меркурий – общителни и подвижни. Едва ли ви се наложи да се оплаквате от недостиг на внимание от страна на противоположния пол. Напротив, може да се създаде такава ситуация, че да се наложи да избирате най-достойния от няколко ухажора, които искат да започнат романтични отношения с вас.

С други думи, месецът е многообещаващ, но помнете, че през вашия дом на любовта преминава Нептун, който е майстор на илюзиите. В любовните дела се постарайте да бъдете реалисти и не гледайте света през „розови очила“.

През този месец общуването е много важно за семейните отношения. Ако отдавна искате да обсъдите с близките си сериозен въпрос, времето е подходящо. Вие ще успеете убедително да изложите своята гледна точка и да получите подкрепа. Възможни са допълнителни разходи за децата, но вие няма да съжалявате, защото в последствие тези разходи ще се оправдаят.

Любовен хороскоп за Стрелец

Меркурий и Венера се скриват в тайнствената обител на дванадесети дом, което говори за появата на някои мъгливи обстоятелства в любовта. Може би, няма да се сбъднат надеждите или ще се разочаровате от любимия човек. Но не трябва да взимате прибързани решения за съдбата на отношенията, защото сега не всичко се вижда по начина, който е в действителност.

Звездите ви съветват да не бъдете прекалено откровени с ненадеждните хора. Не издавайте своите тайни, защото има вероятност от сплетни и шантажи. В същото време, месецът е добър за тайни срещи и за двойките, които държат отношенията си в тайна от околните.

От друга страна, през целия октомври, във вашия знак, както и преди, остава Юпитер и благодарение на подкрепата на тази благотворна планета трудностите ще бъдат преодолими. За укрепване на любовните и на съпружеските връзки особено значение ще имат общите духовни интереси и пътешествията. Продължителните разговори на философски теми ще изпълни всичко с вълнуващо съдържание и ще ви помогне да изразите чувствата си.

За семейните Стрелци месецът не е лош. Възможни са промени към добро в отношенията с роднините. Успехи на децата също могат да ви зарадват.

Любовен хороскоп за Козирог

Този есенен месец обещава да бъде интересен. Венера, планетата на любовта, транзитира през дома на приятелството на Козирог, така че, приятели могат да способстват вашия успех в любовните дела. Повече от това, често при такава позиция на планетата се сбъдват мечти!

Хороскопът препоръчва на самотните Козирози да използват възможностите на интернет. Може да очаквате успех при онлайн запознанствата. Не се съгласявайте на малко, вие сте способни да привлечете достоен човек, с определени качества и заслуги. И, ако той/тя подкрепя вашите кариерни амбиции, още по-добре.

На тези от вас, които вече имате отношения, съвместното участие в обществения живот ще ви помогне да се сближите с любимия/любимата. Може би, вие ще посещавате публични мероприятия или ще се заемете с тяхната организация. Всичко това ще ви донесе радост и ще направи отношенията в двойката по-хармонични.

Що се отнася до семейните Козирози, възможни са приятни събития, свързани с професионални постижения – ваши собствени, на вашия съпруг/а или на някой от близките. Периодът е подходящ и за посрещане на гости.

Любовен хороскоп за Водолей

Многото затруднения в любовта и в отношенията се разсейват и вие с надежда ще погледнете в бъдещето. Звездите ви съветват да следвате потока от събития, именно тази стратегия е за предпочитане сега.

Слънцето (управителят на партньорския дом и брака на Водолей) до 23 октомври 2019 година се намира в девети дом, свързан с пътуванията и приключенията. Тази позиция е удачна, обещана изпълнение на желанията. Може би, вие ще получите приятен подарък или любимият/любимата ще ви покани на пътешествие, което ще остави незабравими впечатления.

На 9 октомври 2019, Венера, планетата на любовта, се премества в дома на кариерата, което означава, че ще видите връзка между личните отношенията и работата. Възможен е служебен роман или романтична среща с човек, притежаващ високо положение в обществото. Също не е изключен и вариант, че заедно с възлюбения/възлюбената ще решите да се заемете с някакъв бизнес проект.

Месецът не е лошо за съпружеските двойки. Може да очаквате помощ от съпруга/та в работата и в кариерното развитие. Благодарение на това, в отношенията отново ще се възцари хармония и не е учудващо, че много ще завиждат на вашето щастие.

Любовен хороскоп за Риби

В средата на есента на 2019 година любовта ви вдъхновява и ви окрилява. Общите духовни интереси, философията, пътешествията – всичко това благоприятства развитието на отношенията.

В експанзивния девети дом на Риби е разположен Меркурий (управител на вашия партньорски дом) и Венера, планетата на любовта. Заедно с любимия човек вие ще се интересувате от далечни места, изследвания и духовната материя. Така или иначе, вие ще разширите своите хоризонти: географски, културни или интелектуални.

Тези от вас, които търсят любовта, звездите ги съветват да тръгнат да пътуват. Много е вероятно, че далече от дома вие ще срещнете много привлекателен човек. Също има добри възможности да започнете увлекателен роман от разстояние.

Семейните Риби ще отделят много внимание за регулиране отношенията с близките. Дръжте ситуациите под контрол, за да се развиват в желаното от вас направление. Парите ще бъдат сред причините, които могат да доведат до разногласия в семейството.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара