Личната си година ще изчислите, като съберете рождената си дата с месеца и прибавите числото 5 за 2021 година.

Например родени сте на 10 януари и ви интересува каква година ви очаква от рождения ви ден през 2021 година до рождения ви ден 2022. Тогава правите сбор от 10+1+5 (защото 10 е рождената ви дата, 1-ви е месеца и 5 е сборът на 2021 година). Общото ви число ще е 7 (16, 6+1). Между празника ви през 2021 и 2022 година, лична ви година ще е 7.

Сайтът на Венета Матева

Ако пък сте родени в средата на годината и ви интересува времето преди и след рождения ви ден, смятате и двете години – 2020 и 2021. Например родени сте на 14-ти август. До рождения ви ден през 2021 година, събирате 14+8+4=26=8. (4 e сбора на 2020 г.) Вашата лична година до 14-ти август 2021 г. ще е 8. От рождения ви ден 2021 година до рождения ви ден през 2022 година е сбор от 14+8+5=9. Личната година от рождения ви ден 2021 година до празника ви 2022 година ще е 9.

Лична година 1

Ако вие навлизате в лична година 1 се пригответе за ново начало и старт в друга посока.

1 се свързва с енергията на планетата Марс и Слънцето. Единицата е подходяща за стартиране на нови начинания и загърбване на рутина и еднообразие.

Ако ви е липсвала смелост и сте изпитвали страх от риска, сега е годината, в която може да постовите нови основи за начинания, връзки и отношения. Времето е подходящо за започване на нов спорт и по-активни занимания. Не спирайте енергията, която ви намира. Дайте и шанс и я подкрепете в търсене на щастие и лично удовлетворение.

Лична година 2

През тази година очаквайте да видите плодовете от това, което сте засадили в предходната.

Тази година не е време за действие, а за привличане. Дръжте ума си отворен и учете максимално нови неща.

2 се свързва с енергията на Луната. В тази година сме по-чувствителни, зависими и съобразителни с околните.

Укрепете приятелствата си и трупайте знания и опит, който да ви бъде полезен в следващата година. Очаквайте нови шансове, но оставате те да дойдат сами. Това е година на растеж и развитие, в която трябва да потърсите съмишленици и подкрепа.

Лична година 3

Тази лична година е под влиянието на планетата на късмета Юпитер. Лекотата, оптимизма и късмета тази година ще ви бъдат верни другари.

Забавлявайте се и носете положителни емоции на околните.

Може сега да искате бързо сбъдване на много мечти, реализация и растеж, който няма да ви липсва, но се опитайте да степенувате нещата по приоритет и да се захващате с нови занимания, едва когато сте приключили старите.

Годината е прекрасна да берете плодовете на труда си от последните две години, но и да започнете нови. Това е материална година, носеща самочувствие и успехи. В нея се създават устойчиви бракове и се раждат деца.

Лична година 4

Тази година е определена за работа. Сега трябва да копаете, да плевите, да присаждате и ако искате почивка да я потърсите в следващата година.

Не повтаряйте стари грешки, а ги поправете. Изяснете работните си цели и ги укрепете там където смятате, че имаме пропуски и слаби места. Въведе ред в работата си и бъдете последователни. Бъдете внимателни към здравето си.

Обръщайте внимание на сигналите на тялото и се грижете за себе си. В тази година не препоръчвам започване на нови занимания. Отложете започването на нова работа и други важни ангажименти за следващата година. Решавайте само наложителни проблеми. Не завеждайте дела и избягвайте встъпване в брак.

Лична година 5

Тази година ще ви донесе лекота, свобода и личен избор.  5 се свързва с енергията на планетата Меркурий. За разлика от предходната година в тази ви очаква движение, нови запознанства, любов, пътувания и разнообразие.

Разчистете много от старите неща за да освободите място за нови. Това е година на прогрес. Бъдете новатори в традиционната си работа. Бъдете смели и се впуснете в преследване на мечти и желания. Наблегнете на рекламата и споделянето, ако търсите развитие на бизнес. Често тази година е подходяща за миграция и преместване на дома. Любовта намира път и носи красиви мигове и споделеност.

Лична година 6

През тази година отговорностите са по-големи от предходната. Не планирайте интензивен личен живот, защото ще трябва да помагате на много други хора и времето за вас самите няма да стига.

През тази година не трябва да се взимат важни решения. Работата ви може да има застой, но това нека не ви дава повод да я прекратявате. Бъдете изпълнителни и съвестни във всичко. Не бъдете припрени и оставете нещата сами да отидат по местата си. Времето е подходящо за брак, създаване на дом и сериозни лични отношения. Често в тази година се раждат деца или внуци.

Лична година 7

Тази година е предизвика телство за интелекта. Времето е подходящо за надграждане и развитие в духовен план. Постарайте се по-често да оставате сами и да преценявате собствените си грешки и слабости.

Начертайте бъдещето си, като подредите мислите и приоритетите си. В бизнеса и работата е важно да запазите, това което имате без да правите действия за разширяване и развитие. Полейте корените на онова, което държите да съхраните и запазите.

Годината е неподходяща за обществена и масова дейност. Развивайте интелекта си, учете, четете и трупайте нови знания.

Лична година 8

Тази година за разлика от предходната е силна и много стабилна. Сега е времето да направите решителна крачка напред. Ако положите труд и усилия, именно сега ще се радвате на успехи и лично удовлетворение.

Очаквайте кардинални промени и кръстопът в личните и професионалните отношения. Сега имате идея, ясна цел и енергия да се върнете на пътя си по-силни от всякога. Очаквайте развръзка на проблемите и трансформация на отношенията. Новите хора, които тази година ще влязат в живота ви е много вероятно да имат своите кармични задачи. Те идват да ви помогнат да продължите напред.

Лична година 9

Тази година е свързана с края на приключването на един цикъл на живот. В нея може спокойно да сложите край и да се разделите с всичко ненужно. Годината не обещава лекота, но ще ви поднесе яснота, която да освободи ръцете ви от ненужни връзки и рутинни задължения, които отдавна са изчерпали своя смисъл.

Изчерпаните във времето грижи и задължения сега трябва да оставите зад гърба си. След тази година ви очаква ново начало и то няма да е така леко и успешно, ако оставите големите камъни по пътя си да ви създават трудности. Не се противопоставяйте на промените. Те са нужни и полезни. Родените деца в тази година са ваши сродни души.

Лична година 11

Подобно на седмата година, и тази е вътрешна. Време е за вътрешен растеж. Тази година проверява принципите и издръжливостта ни. Очаквайте липса на свободно време, повече ангажименти и хаос. Трудно ще контролирате случващото се, но бъдете уверени, че това което се случва е най-доброто за вас.

Втората половина на годината ще е по-спокойна, но има риск от загуба на документи или информация от мобилното ви устройство. Не обвинявайте никого и поемете лична отговорност за случващото се. Отложете ключовите решения за следващата година, а сега се опитайте да видите пропуските си. Дава ви се голяма духовна сила и вяра, с която да преминете през трудностите си.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара