Една планета е ретроградна, когато от геоцентрична гледна точка изглежда, че се движи в обратна посока. От астрологична гледна точка това ретро движение ни дава шанс да преразгледаме отново предишни цели, проекти и  отношения, с идеята да приключим или подобрим дадена житейска ситуация.

От края на януари 2023 г. Вселената ни дава шанс да тръгнем отново напред и нагоре. Всички планети ще се движат напред до април, което ще ни даде повече енергия, задвижване на процеси и повече лекота.

И за радост сме освободени от тази енергия на блокажа до средата на април. Всички ние ще имаме времеви портал, през който Вселената дава зелена светлина за реализация и материализация. Ще чувстваме по-малко тежест, потъване и съпротива.

Периодът е прекрасен за среща с нови хора,

нови неща или събития да започнат да се случват.

Но дори и да не преследвате активно нещо ново очаквайте Вселената да ви предложи нови идеи в живота ви, така или иначе – и не пренебрегвайте възможностите, които  могат да достигнат до вас.

Повече за моите услуги: https://beastarforever.com/services-2/

След като наближим 21 април, вибрацията ще започне да се променя, тъй като няколко планети започват да забавят скоростта си, подготвяйки се отново да станат ретроградни. Първият е Меркурий, който става ретрограден в Телец, а веднага след това е Плутон, който става ретрограден във Водолей.

Всъщност, това не означава, че нещата просто ще тръгнат надолу през последната половина на годината. По-скоро може просто да се сблъскате с някои препятствия или забавяния, докато започвате нещо ново – в този момент е полезно да гледате на всичко това като предизвикателство.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара