Актрисата Дария Симеонова и нейният съпруг Антон Бъчваров ще бъдат звездната двойка, която ще гостува в „Търси се“ тази неделя (29 януари) от 12:30 ч. по bTV. След красивата морска сватба, която се състоя преди няколко месеца, единствено пред водещите Нели и Меги те ще разкрият подробности за пътя към своето щастие.

След емоционалната среща с майката на Антон – Милена – ще стане ясно, че двамата са имали доста трудности в отношенията си в периода преди сватбата. Антон взима решението, че е по-добре да се разделят, и напуска общия им дом. На въпроса какво е изпитала тогава, Дария отговаря: „Празнота“…

Двамата остават разделени 2 месеца,

в които не спират да си говорят и да търсят път един към друг. Дария обаче прави първата крачка към своя любим: „Имах един период на оттегляне. Казвах си, че може би той така иска, че ще го преодолея“. Антон ще допълни, че и двамата са имали нужда от тази раздяла, за да се намерят отново и да се заобичат още по-силно. „Ние осъзнахме, че много, много се обичаме. Ако нямаше любов между нас, може би тази раздяла щеше да доведе до естествения край на нещата“, казва Дария.

Днес двамата усещат промяната и позитивния ефект в отношенията си след раздялата. „Аз изключих от съзнанието си опцията да не бъдем заедно. Мисля, че сме тотално други хора или поне тотално други хора заедно“, споделя откровено съпругът на актрисата от „Мен не ме мислете“.

Нели и Меги ще срещнат Дария и Антон с друго артистично семейство – Яна Титова и Алек Алексиев, които са едни от най-близките им приятели. Алекс е много близък с Антон, но това, което не му харесва, е „че трябва да влезеш в неговия график, иначе не можем да се видим. Той е страшно зает“. Яна и Алек ще предизвикат Дария и Антон да си разменят ролите – той да каже сонет на Шекспир, а тя да покаже хватка от джиу джицу.

Кои ще бъдат другите емоционални срещи за тях в „Търси се“, не пропускайте да разберете тази неделя от 12:30 ч. само по bTV!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара