Островна държава с безкрайни плажове, внушителни планини и зрелищни водопади, но също с опустошителни тропически бури и диви животни, ще посрещне участниците в новия сезон на „Survivor“ – оригиналът в жанра приключенско риалити, който се завръща скоро по bTV.

Едис Пала

Претендентите за титлата „Последният оцелял“ и за голямата награда от 100 000 лева ще се отправят към Доминикана, за да се срещнат с изолацията, самотата и най-големите си страхове, да покажат силата на волята и духа си, и да

надскочат себе си.

Златомира Опрова

Снимките сред екзотичната природа ще продължат повече от всякога – 90 дни, а седмият сезон ще се превърне в най-дългия, излъчван някога в България.

Елина Панайотова

Срещу десетте популярни личности, които ще бъдат част от племето „Известни“, ще се изправят още 10 непоколебими участници, обединени под името „Войни“.

Цветелин Ставрев

От мъжете това са футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, модният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а от жените – инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистът Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова.

Ермина Боянова

Сред известните са футболистът Благой Георгиев,  кулинарното гуру Божана Кацарова, певицата Татяна и влогърът Стефан Попов – Чефо, ММА боецът Георги Валентинов, актрисата Снежана Макавеева, колегата й Филип Буков, атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков.

Геновева Иванова

В Карибско море всички сървайвъри ще се впуснат в невиждани по мащаб игри и ще се сблъскат с тежки физически и психически изпитания.

Павел Здравков

Веднъж попаднали в приключението, те ще трябва да изградят сложни стратегии и да предприемат неочаквани, а често и рискови ходове, за да се придвижат към победата.

Крум Цонев

Предстоящият, седми сезон на Survivor, не само ще сбъдне мечтата на риалити героите да се гмурнат в неизвестното, но и ще ще донесе нови, силни емоции и на феновете, които ще изживеят приключението едновременно с участниците в него.

Мария Обрейкова

Предаването ще бъде реализирано по нов модел и ще се излъчва почти в реално време, като по този начин ще даде възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията.

Светослав Славчев

Единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара