Wizz Air разшири мрежата си в София с още един вълнуващ маршрут – до Рияд. Маршрутът София-Рияд ще се изпълнява два пъти седмично (сряда и неделя), предоставяйки на пътниците удобно разписание както за почивка, така и за бизнес пътувания. Билетите за новия маршрут са вече в продажба на wizzair.com и в мобилното приложение на авиокомпанията на цени от само 68.99 лв.

Wizz Air София-Рияд

Съчетавайки страхотна смесица от различни култури и традиции, оживени базари, модерни небостъргачи и множество красиви природни пейзажи, Рияд е единствено по рода си място, което си заслужава да бъде посетено от всеки, който иска да разшири хоризонта си и да се потопи в един напълно различен свят.

Разположен в центъра на Арабския полуостров, Рияд е не само административна и политическа столица на страната, но и културна столица на Саудитска Арабия заради различните културни забележителности като Историческия център на крал Абдулазиз, който е и Национален музей. А ето и един забавен факт: думата „рияд“ произлиза от арабската дума „rawḍah“, която означава „градини“ или „ливади“. Градът е наречен така заради впечатляващо плодородните земи и пищните зелени градини в района.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара