Спортната компания PUMA подписа с българската певица Дара. Тя ще изпълнява ролята на посланик на марката през следващата една година, за да достигне до младата публика на пазара в Югоизточна Европа.

Едва на 17 години Дара се превърна в нарицателно име за успех, когато стигна до финала на българското издание на шоуто за таланти „X-Factor” през 2015 г. и подписа с най-големия български лейбъл – Virginia Records. Оттогава тя е не е спирала да издава хитови сингли, с които оглавява класациите “Thunder”, “К‘во не чу”, “Родена такава” и “Darbie”.

Една от последните й песни „Mr. Rover” достигна международна слава, когато един от най-известните к-поп певци KAI, записа своя версия на парчето.

„PUMA имат невероятни продуктови предложения, с които можеш да покажеш увереност и стил“, каза Дара. „Вълнувам се да се присъединя към всички силни жени, които вече са част от PUMA семейството от посланици и спортисти.“

С широк кръг от последователи в социалните си мрежи, Дара е една от най-популярните певици в България и се превърна във важен инфлуенсър за младите поколения в страната ни.

За първата си фотосесия с PUMA, Дара носи емблематичното черно яке T7 на компанията и маратонките MAYZE, един от най-популярните модели обувки на PUMA за жени.

Фокусът върху локалния пазар е важна част от корпоративната стратегия на PUMA и нейните местни посланици я допълват. Миналата година компанията подписа с поп звездите Теодора от Сърбия и Елени от Гърция.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара