Скандинавската верига за домашно обзавеждане JYSK представи новата си лятна колекция градински мебели и аксесоари за декорация на официално събитие в градината на Резиденцията на посолството на Кралство Дания.

Колекцията градински мебели лято 2024, която любителите на скандинавския дизайн могат да намерят във всички физически или онлайн магазини на JYSK България, внушава усещането за хармонично сливане с цветовете и формите на природата. Този унисон се усеща и при избора на тъкани, и при водещите декоративни елементи (въжета и флорални мотиви), но най-вече в изчистения и функционален скандинавски дизайн.

Водещите серии за сезона пролет/лято 2024 са EASE и ENCIRCLE, които се отличават с натурални цветове и материали. Комбинацията от райета и цветя придават усещането за традиционно скандинавско лято. Новите колекции събират на едно място всички любими съставки на JYSK по един по-модерен и отличим начин. Още по-изчистени, красиви повърхности, нови линии и природни графични елементи са основните елементи за предстоящия сезон, представени в две водещи гами природни цветове.

Кафе комплектът FURUSET е част от по-лекия асортимент и се предлага в красив пясъчен цвят, който се съчетава перфектно с правите линии както на седалката, така и на облегалката. FURUSET се откроява и със своя минималистичен изглед, който намира израз и в червената нишка от новия асортимент.

Новите въжени столове LABING и ULLARED внасят по-изтънчен и модерен дизайн на терасата, а лаундж комплектите KIRKENES и RISVEDEN позволяват постигането на допълнителен комфорт без компромис със стила.

Асортиментът включва и гама от нови дървени градински мебели, които, както всички други дървени градински мебели от JYSK, са изработени от FSC®-сертифицирана дървесина (FSC® N001715). Двете нови кръгли дървени градински маси, HESTRA и KRAGEVIG, могат лесно да бъдат украсени с персонален щрих, тъй като масите съответстват на много от градинските столове от JYSK.

“В новата гама за екстериорни мебели и декорация на JYSK ще намерите шезлонги, градински столове, чадъри и тенти в красиви, ярки цветове, които се отличават с хармоничен дизайн и избор на тъкани и материали. Целта на JYSK е да интегрира грижата за околната среда във всички дейности на компанията. Ние се фокусираме основно върху материалите, използвани в продуктите на JYSK, и работим за увеличаване на процента на материали от сертифицирани отговорни източници. В продължение на няколко години JYSK продава продукти с рециклирани материали, сертифицирани съгласно Global Recycled Standard (GRS), а сега вече и JYSK е сертифицирана като компания. Днес е много по-лесно за изпълняваме желанието си за опазване на природата, защото вече е съвсем очаквано да изискваме GRS. А за да се уверят в качеството и стилния дизайн на артикулите на JYSK, бих искала да поканя всички в нашите магазини и онлайн магазина ни, където освен на неповторимата ни атмосфера, ще могат да се насладят и на неустоимите ни ценови предложения и намаления.”, каза Ралука Даскалу, Мениджър комуникации за JYSK Румъния, България и Турция.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара