На 24-и май планетата на любовта и бизнеса Венера навлиза с приповдигнато настроение в знак Близнаци и остава в неговия забавен дом до 17-и юни.

Планетата, изразява женската енергия, красотата, хармонията и парите, като нежно ги вплита между нас и създава, любов, разбирателство, подкрепа, всеотдайност, преданост, бизнес отношения и значимост. Тя е искрена усмивка, спонтанна прегръдка, неочаквано обаждане, грация, цъфнало цвете, погалване, надежда и обич.

Сайтът на Венета Матева

В материален план Венера управлява парите, вещите, стандарта на живот, дипломацията и бизнес отношенията. Положението ѝ в знак Близнаци е белязано с любопитство, търсене на информация, общуване и откриване на нови пътища за развитие. Използвайте това време за да осъществите необходимите срещи и разговори с партньори и колеги. Ако Венера представлява бизнеса, то знак Близнаци описва всички начини на свързване и общуване между хората. Бъдете открити и споделяйте идеите си. Потърсете стари познати, с които можете да направите нещо заедно. Търсете информация, четете, слушайте, доверявайте се и споделяйте проблеми.

Времето ще предлага възможности на тези, които ги търсят.

В емоционален план Венера ще се забавлява истински в знак Близнаци. Очаквайте нови запознанства, желание за общуване, случайни срещи и леко развитие на личните отношения. Ще ни бъде приятно да общуваме на всякакви теми и ще се радваме на споделеното време заедно. Палавото настроение на Венера и влечението ѝ към флирта ще донесе повече кислород на връзките ни и отношенията в бизнес и личен план. Използвайте тази енергия за да постигате повече като на шега, това което сте смятали за немислимо и недостъпно. Сега повечето врати ще бъдат отворени и повече сърца ще очакват вашето „Добро утро“ и „Лека нощ“. Подайте си ръка и изберете свързването макар и онлайн, пред това да бъдете сами. И не забравяйте, че всички ние сме свързани, а

любовта и добрината са заразни.

Най-привилегировани от гостуването на Венера в Близнаци ще бъдат въздушните знаци – Водолей, Близнаци и Везни. Те могат да очакват повече информация и развитие на делата.

Радост и успехи този транзит на Венера ще носи и на всички Овни и Лъвове. Те могат смело да продължат по пътя си с подкрепата на късмета.

Телците ще се радват на нови срещи и запознанства.

На Раците се дава време да проведат важните си срещи и разговори и да се подготвят за положителни отговори в личен и професионален план.

На Козирозите и Скорпионите, това пътуване на Венера няма да донесе сътресения. Те трябва да бъдат спокойни, избирайки любими занимания и приятна компания.

Внимателни и търпеливи в този период трябва да бъдат Стрелците, Рибите и Девите. За тях периодът не е подходящ за важни срещи и разговори. Възможно е да се чувстват неразбрани и неудовлетворени от резултатите.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара