Първият летен месец – юни е време за жадуван отпуск и ваканция, а Къмпинг „Градина“ ви кани да се потопите в релакс и безгрижие на плажа с неустоимата си оферта за началото на новия сезон с отстъпки в последната минута.

Само от 25 до 31 май 2024 г., всички желаещи да се потопят в уникалната атмосфера на „Градина“ може да се възползват от 10% отстъпка за резервациите през целия месец юни. Това е перфектната възможност да си осигурите приятна и пълноценна почивка в луксозни условия през топлия юни, заедно с намаление за вашия ваканционен бюджет.

Кампанията „Last Minute“ се провежда в последната седмица на май, като ще ви даде възможност да избягате от стреса във вашата мечтана и уютна къщичка край морето – на специална, по-изгодна цена и да посрещнете подобаващо лятото.

Промоционалната кампания е идеалният начин да се насладите на морето и природата в елегантните бунгала с функционално обзавеждане, които Къмпинг „Градина“ предлага на своите гости. С удобствата, възможностите за спорт и плажни забавления, ресторантите и уникалната атмосфера на къмпинга, всеки може да открие своята идеална почивка, изпълнена с неповторими моменти, слънчево настроение и морски забавления.

Не изпускайте възможността да се насладите на намаленията през юни в Къмпинг „Градина“! Офертата е валидна само до 31 май, така че побързайте още сега да запазите своя летен дом и да си гарантирате незабравимо морско изживяване.

За повече информация и за резервации, моля, посетете campinggradina.com или ни последвайте в социалните мрежи Facebook и Instagram.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара