Само няколко дни ни делят от невероятния концерт на Сара Брайтмън на 20 октомври в зала 1 на НДК! Световното турне HYMN: Sarah Brightman In Concert постави началото си през ноември 2018 в Южна Америка и включва над 125 концерта, на пет континента през 2018 и 2019 година.

Концертите в турнето HYMN са впечатляващ. Брайтмън пътува с над 60 човека екип, които ще превърнат сцената на НДК в истинска приказка. Феновете на световноизвестния сопран ще имат удоволствието да се насладят на незабравим спектакъл, с продължителност над два часа, който включва великолепни светлинни и сценични ефекти, а самата Сара Брайтмън ще заблести на сцената със зашеметяващи костюми. Освен великолепните музиканти от бенда на Сара Брайтмън, в концерта ще вземат участие и музикантите и хора на Софийска филхармония.

Огромният интерес към концерта беше очакван. Поради тази причина, допълнително количество билети от всички ценови категории, включително и втори балкон, са вече в продажба на касите на НДК и Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.

Входовете на НДК на 20 октомври ще бъдат отворени в 19:00 ч. Желателно е всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Няма да има съпорт изпълнител, и Сара Брайтмън ще излезе на сцената в 20:00 ч.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара