Днес в София стартира първият от поредицата концерти на известния наш контарбасист Георги Дончев заедно с вокалистката Анка Гнот от Германия. Те ще представят своя нов албум „Something Inbetween“, включващ дванадесет нови авторски песни.

Музиката, която Анка Гнот и Георги Дончев създават заедно е извън обичайните музикални категории. С този албум те изразяват своята любов, допълвайки „Ние имаме мисия чрез музиката, която създаваме. Искаме да пресъздадем и нашите усещания за любов, мир и свобода“.

Песните на ANKA &GOSH разкриват пред слушателя техния вътрешен, интимен и нежен свят, който обитават. Тяхното живо изпълнение докосва с изключителна чувствителност и магнетизъм.

„Последните две години са невероятно вдъхновяващи. Мистичността между събуждането и съня, ден и нощ, мечта и реалност, ни разкрива много за живота и за света, в който живеем. Извличането на тези моменти и поднасянето им под формата на звуци и думи е нашата страст”, сподели Анка Гнот.

Ако искате да се потопите в магическия свят на ANKA &GOSH не пропускайте техните концерти в София, Пловдив, Варна и в Букурещ, Румъния.

Георги Дончев е добре познат на българската сцена. Работил е с наши и чуждестранни изпълнители, сред които са Енио Мориконе, Найджъл Кенеди, Милчо Левиев, Христо Йоцов, Антони Дончев, Стоян Янкулов, Теодоси Спасов и още много други. Работи и с известната българска група „Насекомикс”.

 

 

Анка Гнот е автор на песните и тяхна изпълнителка, живее и работи в Берлин. Свири на китара и пише поезия. Казва, че именно поезията я среща с музиката. След срещата си с Георги Дончев, двамата започват общ музикален път. От три години заедно създават своя авторска музика.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара