Най-грандиозното музикално и филмово шоу в света – „STAR WARS in Concert“ идва в София на 21 май 2016 година. Домакин на мащабната продукция ще бъде столичната Арена Армеец.

Какво да очаквате от шоуто?

Всичко, което би искал да види и чуе един истински фен на легендарната поредица. Оригиналната музика на Джон Уилямс, изпълнена на живо от симфоничен оркестър и хор, на фона на специален монтаж, дело на LUCASFILM, с кадри от шестте оригинални филма от поредицата, съчетани с изключително светлинно, лазерно и огнено шоу.

SW-Poster-Dart-Vader

„Създаването на музиката за филмите от поредицата „Star Wars“ беше едно от най-вълнуващите преживявания в живота ми и съм изключително щастлив от предоставената ми възможност да подбера темите и да адаптирам музиката си за Star Wars in Concert. Гениалният монтаж на хората в LUCASFILM, които подбраха най-подходящите кадри от шестте филма, следвайки всяка моя нота, прави изживяването задължително за всеки фен на Междузвездни войни. Просто трябва да го видите на живо!“, споделя Джон Уилямс.

А Джордж Лукас добавя: „Взехме основната тема на Star Wars, Джон я преправи малко, сглоби няколко нови елемента и започнахме да монтираме кадри от филмите спрямо тази музика. Преди да се усетим вече имахме час и половинa зрелище. Тук всичко се случва заради музиката, всеки кадър попада на точната нота, а не обратното.“

Билетите тръгват в продажба от днес, 1-ви юли. Първите 500 са на промоционална цена. Деца до 7 години влизат безплатно, а деца до 12 години ползват 50% отстъпка със специален детски билет.

Официални каси: Арена Армеец, бензиностанции OMV, магазини Пикадили, Техномаркет, Технополис, На Тъмно, билетен център НДК и касите на EVENTIM.BG

Facebook Twitter Google+

0 Коментара