Юлиян Вергов и Ана Пападопулу започват снимки на новия български филм „Баща ми, майка ми, сестра ми“. Зад проекта стои режисьорът и сценарист Димитър Коцев – Шошо, който очарова публиката с първия си игрален филм “Лора от сутрин до вечер” и провокира зрителите с  тв сериал “Четвърта власт“. Съсценарист на новата кинопродукция е Иван Марков („Пълна лудница“), оператор – Александър Станишев („Вяра, любов и уиски“ и “Touched with fire” с участието на Кейти Холмс), а продуценти са Найо Тицин („Четвърта власт“ ) и Галина Маркова („Връзки“ (2015).   Стартът на снимките бе даден в понеделник, а те ще продължат 4 седмици.

IMG_2885

Естествен декор на новата градска история ще бъдат познати за столицата места, като Зоопарка, Метростанцията, Борисовата градина и други. През месец юли жителите и гостите на София ще могат често да попадат на снимачната площадка на новия български игрален филм и да срещат любимите си актьори.

„Баща ми, майка ми, сестра ми“ е разказ за полусестрите Ива и Мая. Те имат общ баща Андрей и различни майки. Тъй като учат в едно и също училище, където основното забавление е да се коментират скритите тайни на преподавателите, те разкриват една истински необичайна тайна за техен учител. Докато осъзнаят шока от това откритие, животът на момичетата е разтърсен из основи от друго събитие, свързано с баща им. Могат ли две тийнейджърки да поемат отговорност за решение на живот и смърт?

IMG_2952

Ето какво споделя за продукцията режисьорът Димитър Коцев – Шошо: „“Баща ми, майка ми, сестра ми” е филм, чрез който искам да споделя обичта си към хората. Вярвам в думите на Том Робинс, че никога не е късно да имаш щастливо детство, и същевременно зная, че хората порастват чрез своите загуби. Възможно ли е убийството да бъде акт на обич? Мисля, че “Баща ми, майка ми, сестра ми” дава един от възможните отговори на този въпрос. И бидейки произведение на изкуството не претендира, че е последна инстанция по темата.“

Кинопремиерата на филма е планиран за пролетта на 2016 г.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара