Връзката между младо момиче и побелял оплешивяващ мъж, който минава за неин баща, не е непременно порнография. Може да е просто любов.

pair-414273_640

Напоследък дори съвсем млади момичета прегръщат идеята, че е много по-добре да прекарваш времето си с улегнал мъж, вместо с неуравновесен връстник, който, изглежда, никога няма да излезе от пубертета. Те знаят, че възрастта не е порок. За разлика от бедността. А едно от качествата, които правят побелелите любими привлекателни, е дебелият портфейл. Умните момичета разбират, че той лесно компенсира липсата на херкулесово телосложение или влечението към техномузиката.

Но не мислете, че всичко е пари. Не давайте воля на предразсъдъците в главата си, които се въртят усилено около думата „порнография“. Опитайте се да го възприемете
поне за малко като любов. Разбира се, майка ви и баща ви ще нададат вой до небето, ако надушат, че невинните очи на тяхната рожба са се спрели твърдо върху някой застаряващ чичко, който при определени обстоятелства може да се окаже техен съученик. Според представите на родителите, а и според преобладаващото обществено мнение, двойка с разлика над

15 години във възрастта е чист пример за разврат,

направо педофилия, а застаряващият съблазнител би трябвало незаб авно да бъде пъхнат зад решетките. Разбира се, има и такива случаи. Често възрастни мъже се разхождат с неприлично млади момичета. А на тях от километри им личи, че не биха търпели старци да ги пошляпват отзад, ако разходките им не се ограничаваха от най-реномираните магазини до почивка на Карибите. Ние обаче не говорим за това. Трябва да си опитала връзка с мъж, чиито коси побеляват или са съвсем на изчезване, за да разбереш, че и това може да бъде секси. Възрастните мъже имат някои неоспорими предимства пред младоците, които винаги ще ги правят предпочитани от истинските жени.

Първо, те са опитни. Опитът, както знаем, се придобива само и единствено с годините. Много рядко ще срещнете мъж над 40, който не знае за какво ще ви бъде приятно да подеме разговор, къде да ви заведе, какво да ви подари, как да ви погали.

Той няма да ви досажда, да се държи детински

и винаги ще може да вземе решение. Той знае как е правилно да се постъпи, той въобще знае повече от вас, той е живял достатъчно, за да може да избере само хубавините от жи-
вота и да ви ги поднесе на тепсия. Той ще ви разбере и ще прости грешките на младостта. Възрастните мъже знаят какво искат. Те няма тепърва да се лутат из възможностите за кариера, нито пък погледът им непрекъснато ще шари по краката на късополите момичета, прошумяващи край тях на улицата.

Щом този мъж ви е поискал, обикнобено той е преспал с това решение, то е искрено и постоянно. Въобще можете само да се ласкаете, че сте толкова ценна избраница. Улегналите мъже не си падат по вятърничави връзки. Точно защото той е избрал вас измежду всичките възможности, можете да се закълнете, че ще бъде отговорен за избора си. Той вероятно вече е имал толкова много връзки, бракове и запознанства, че е

по-добре да не ви допуска много-много до миналото си,

защото ще се стреснете. Щом на достопочтена възраст сте го връхлетели вие, значи е готов да зареже много от преимуществата на спокойния живот, за да бъде с вас. Следователно ще се грижи за вас и ще бъде последователен в отношението си. Той отдавна не желае всички жени на света, те вече са били негови. Той желае вас. Какво по-хубаво от това!

Untitled1

Дотук с предимствата на връзката с бели коси. Бързам да ви предупредя, че минусите са точно колкото и плюсовете или даже малко повече. Нека започнем оттук: докато на вас всичко ви предстои, той вече всичко е изживял. Това голямо разминаване може много да ви нарани. Вие искате дискотека, плажове и шумни компании. Той предпочита симфонична музика, усойни дъбрави и тиха вечер вкъщи.

Вие си умирате за купони, а той – за Висоцки.

Вие искате да си отрежете косата и да боядисате остатъка в лилаво, а той ви предпочита с дълги кестеняви къдри. Вие непрекъснато го убеждавате в значимостта на електронната поща, а той вас – в непреходния стил на Ремарк.

А може да е още по-сложно. Например вие искате дете и семейство, а той – да се радва на свободата си с вас. Защото предпочита да забрави натрапчивия спомен от препирането на пелени, който му се явява при споменаването на брак. Това вече е сериозно, тъй като с подобни неща не бива да правите компромиси – нито той, нито вие. Все пак всичко е лечимо, дори и нежеланието за обвързване. Само не му го натяквайте, защото ще хване алергия към Менделсон.

Възможно е също той да е човекът, който иска да ви задържи на всяка цена, защото времето му се изплъзва между пръстите, а

вие поддържате илюзията муза младост.

Тогава той ще ви натяква за сватба, ще ви пита къде сте били през деня и защо не вдигате телефона. Не го унижавайте с безброй прищевки, които той е готов да изпълни, за да не ви загуби. Няма да ви донесе удовлетворение. Бъдете толерантна към него. Дори към болежките му, които естествено ще са повече от вашите. Мъжете с оредяващи коси стават хипохондрици. Внушавайте му жизнерадост, а не страх, че сърцето му няма да издържи вашия ритъм. Въобще животът с човек, който може да ви бъде татко, е доста сложен. Затова най-добре е наистина да искате да бъдете с него. Това е единствената гаранция, че ще се справите с всички проблеми. Какво общо има това с порнографията?

Facebook Twitter Google+

0 Коментара