Първата победителка в конкурса „Мис Родопи“ Николая Никова става посланик на българското кисело мляко в Китай, съобщиха организаторите. Тя и нейните подгласнички ще посетят Китай в рамките на Програма за популяризиране на българското кисело мляко.

Snimka 1

Националният конкурс за красота Мис Родопи“ 2015 е част от първото издание на Фестивала на киселото мляко. Той се проведе в родопското село Момчиловци.

Победителката Николая Никова е на 20 години и е от село Момчиловци. Тя ще бъзе новото рекламно лице на кисело мляко „Момчиловци“, произвеждано от китайската компания Bright Dairy, главен организатор на събитието.

Snimka 2Николая бе избрана от почетното жури в състав Евгения Калканджиева – президент на модна агенция „Визаж“, Симона Евгениева – Мис България 2014, двама представители на компанията Bright Diary, Иван Тодоров от бутиковата винарска изба „Тодоров“ – ключов партньор на събитието, и Краси Гешева – актриса и модел. Николая Никова се отличи с невероятния си талант да свири на гайда – младата дама е солист на 100-те каба гайди. Кандидат-миските дефилираха със спортно-елегантни облекла от Slave Jeans и вечерни рокли на дизайнера Стоян Радичев.

Събитието се организира от „Деми Травел“ ЕООД, Българския център за развитие, инвестиции и туризъм в Китай, китайската компания Bright Dairy, заедно с подкрепата на Министерство на туризма, Община Смолян, село Момчиловци, Swagbag.eu и „Тодоров“ АД.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара