Тайната на привлекателността в очите на противоположния пол не се крие във фризьорския салон и високите токчета. Тези седем женски качества имат магнетичен ефект върху мъжете.

Пазене на тайни

Когато мъжът ви довери тайна или сподели най-съкровените си мисли и преживявания насаме, той вероятно иска да каже, че това, което казва, остава само между вас двамата. Когато тайните му излязат наяве в разговорите на приятелките ви и в шегите на общи познати, доверието е сериозно накърнено. Дори и да става дума за нещо незначително и изобщо да не е тайна във вашите очи. В същото време способността да пазиш тайни мъжете със сигурност забелязват и високо оценяват.

Женственост

Женствеността не означава статус на ревностен феминист, нито отхвърляне на идеята за равенство с мъжете. Тя е способността да използвате онези качества, с които сте родени, като сте в хармония със себе си и околната среда. Ясен знак за отхвърляне на женствеността – убеждението, че не се нуждаете от мъже.

Независимост

За един мъж, разбира се, е важно поне от време на време да се чувства необходим и да се пробва в ролята на герой-спасител на своята любима. И все пак – вашият рицар би искал да се грижи за красива и нежна принцеса, а не да осиновява сладко момиченце. Когато дамата проявява прекомерна безпомощност в елементарни неща, връзката рискува да се превърне от романтична в детско-родителска. А това не предвещава нищо добро.

Външен вид

Както и да го погледнем, всички се запознаваме с дрехите и съдим по корицата – такава е човешката природа. А в търсенето на сродна душа визуалността играе роля. Не става въпрос за някакъв стандарт за красота, а по-скоро за обща спретнатост. Ако категорично не се харесвате, не очаквайте съчувствие от другите. Ако къщата е разхвърляна, покрита с години с прах, първо намерете сили да почистите – не заради мъжа, а заради себе си. А там и богатият ви вътрешен свят ще бъде забелязан по-бързо.

Контрол над емоциите

Въпреки индивидуалните характеристики на всеки мъж и всяка жена, в по-голямата си част момичетата ще се окажат по-емоционални. Момчетата рядко разбират финия език на емоциите и просто не са в състояние да възприемат импулсите, изпращани в тяхна посока. А момичетата, реагирайки бурно на действията на избраника, невинаги са готови да обяснят случващото се, на езика на логиката.

Подкрепящи умения

Дори най-силният мъж се нуждае от безопасно пространство, където да свали емоционалната си броня и да възстанови силите си. Това е като почивката между рундовете в бокса: треньорът ще каже няколко мотивиращи думи и ще даде съвет, разбитото лице ще бъде избърсано със свежа кърпа и е време боксьорът отново да покаже силата си. Без значение колко всемогъщ може да изглежда вашият избраник, не забравяйте, че той се нуждае от вашата подкрепа.

Сексуална свобода

Сексът може да е второстепенна част от връзката, но това не го прави по-малко важен. В леглото се практикуват доверието, взаимната подкрепа, способността да се синхронизирате с партньора си и да сте на една и съща вълна. Не бива да правите това, което е неприемливо за вас, но когато партньорът е студен и неинициативен, сякаш прави услуга, мъжът ще се стреми да получи ярки емоции отстрани.

Източник: Рамблер

Facebook Twitter Google+

0 Коментара