В разгара на лятото сме и ни очакват още поне месец горещи дни и топли вечери. Предстоят още много срещи с приятели, вдъхновяващи бизнес проекти и събития.

Кои са летните модни тенденции, които ще ни помогнат да изглеждаме по най-добрия начин, без да губим усещането за лятна лекота, но и без да изглеждаме прекалено лежерно, сякаш се връщаме от караваната?

В Ellen More очертаха няколко преобладаващи елемента, които ще откриете в летните колекции.

Цветя

Смели, големи и незабравими – цветните мотиви по ризите, роклите и дори панталоните можем да определим като “автографа” на лято 2021.

Едрите рисувани цветя издават две важни качества за всяка жена – красотата и смелостта.

Да, големите цветя привличат вниманието. И да, няма как да останете незабелязани с такива флорални мотиви. А жена, която има смелостта да се “заяви” по този начин, няма как да не предизвика уважение и интерес.

Сатен

Той пада нежно по тялото и се усеща като хладен морски бриз. Леките отблясъци на сатена напомнят морските вълни в късния следобед, а прохладата от носенето на сатенена блуза е благодат в горещите летни дни.

Блузите и роклите от сатен имат качеството да представят тялото в най-добрата му светлина, да ви карат да се чувствате като кралици и почти да не ги усещате върху себе си – истински разкош.

Лекота

Неслучайно лекотата е третата най-отличителна тенденция на лято 2021. Топлите месеци са времето за почивка, отмора и отхвърляне на задръжките.

Затова и дрехите, които избирате, дори за официалните случаи, трябва да са съобразени с това настроение. Дълги до земята рокли от леки материи, свободно падащи сатенени топове и удобни панталони, които подчертават предимствата на фигурата – така заслужава да се облича всяка жена, решена да се наслаждава на лятото до насита.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара