Тази книга няма да ви направи по-богати, по-слаби или по-умни. Тя ще ви покаже, че повечето проблеми, които ви терзаят, изобщо не са толкова сериозни, колкото изглеждат. Освен това с подобни грижи се сблъскват и много други хора всеки ден. А решение винаги има и Наталия Краснова дава отговорите.

Чрез историите на читателите си и личния си опит, Наталия ще ви покаже как да преминавате през трудностите с лекота и духовитост.

Тя е вашият най-добър слушател и съветник. Съчетава реални съвети от психолози и хумор, за да отговори на всички въпроси, които си задавате, когато не можете да спите. А когато нещо е смешно, то не може да бъде чак толкова страшно.

Наталия влиза в ролята на една модерна Шехерезада – поднася ви 1001 причини да се усмихнете и ви уверява: С вас всичко е наред!

Наталия Краснова пише статии, сценарии за сериали, скечове, текстове за рекламни клипове и книги. Тя е известен блогър с над два милиона последователи. Най-сексапилната жена в Русия – според читателите на списание Maxim, победител в Comedy Battle (TNT), участник в много телевизионни и интернет предавания. Нейните книги са продадени в над триста хиляди екземпляра.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара