Пролетната колекция H&M Studio SS16 влиза в магазините по цял свят на 25 февруари. Разнообразието на моделите за пролетта и лятото е вдъхновено от пътешествията и приключенския дух.

Дамската колекция е характерна със свободата на бохемския стил с всички принтове и леки слоеве фини материи са в унисон с дъха на вечното лято край плажа, без да пропуска функционалността, необходима при преходи и спорт. Дрехите са като спомени в избледнели от слънцето нюанси и ярки цветове, готови за нов живот. Моделите са непринудени, готови за нови изживявания сред природата или в градската джунгла.

Мъжкото облекло еволюира към по-изчистен и обемен силует. Колекцията е съвкупност от спортния дух на градския изследовател и модерния изтънчен стил, едновременно строг и непретенциозен. Якетата с ципове са с водещо значение, заедно с ризите с къс ръкав и панталоните с басти. Неутралната палитра придава допълнителна доза непринуденост на цялостната визия. Иновативните материи изглеждат изключително интересно при наслояване на памук и лен, демонстрирайки как да се съчетават по модерен начин класическите облекла.

0 Коментара