Пореден обрат ще промени хода на Survivor, най-вълнуващото приключенсто риалити в ефира на bTV. Четирима нови участници влязоха тази вечер в предаването, за да атакуват титлата „Последният оцелял“ и да разбъркат картите в екстремната игра, в която страстите стават все по-силни, а стратегиите – все по-сложни.

Това са певецът Кирил Хаджиев-Тино, треньорката по джудо и самбо Александра Накова, финансовият представител Данаил Стоянов и състезателката по кану-каяк и бивша лекоатлетка Станилия Стаменова.

До този момент четиримата смели отшелници живяха на трети, таен остров в Доминикана. Сега те ще се присъединят към приключението, за да се преборят за своето място в играта. „Дали това ще доведе до нови съюзи или разделения, предстои да разберем“, обясни водещият Ваня Джаферович. Тепърва ще стане ясно и как племената „Известни“ и „Войни“ ще посрещнат актуалните попълнения, които се отличават с изключителни качества.

Спортисктката Станилия има редица титли в категорията „200 м. индивидуално кану“ от различни първенства и състезания, и участие на Олимпийските игри в Токио. В седмия сезон на Survivor тя иска да докаже на себе си, че умее да оцелява. Отсега се вижда като победител.

Треньорката по джудо и самбо Александра също притежава редица медали от държавни, европейски и световни първенства. Гордее се със своя състезателен характер и силно изразено чувство за справедливост.

Певецът Тино, който нашумя след участието си в „Гласът на България“, също е подготвен за предстоящите изпитания. Освен с изкуство, активно се занимава и със спорт. Обича къмпингуването, дивите плажове и гмуркането. Държи на спортсменството, а в предаването планира да се коалира с достойните, според него, участници.

Финансовият представител Данаил Стоянов пък определя себе си като рисков и силно адаптивен играч, за когото страхът е движеща сила.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара