Пролетта е вече тук, така че трябва да побързаме да обновим модния си гардероб, включително и да хвърлим поглед към дамските чанти. Затова избрахме за вас 5 доказано печеливши опции – дамски чанти, с избора на които няма как да сгрешите. Нека видим кои модели ще ви направят още по-привлекателни през пролет-лято 2021 година.

Класически модел дамска чанта с широка презрамка

Това е може би най-популярният модел чанта на всички времена. А през последните два сезона модните дизайнери направиха тези чанти още по-универсални, като добавиха широка презрамка към традиционните дръжки.

Тя може да съвпада в тон с основния цвят на чантата или пък точно обратно – да бъде издържана в по-ярък, дори контрастен цвят. Освен големия плюс, че може да се носи на ръка или на рамо, такъв модел има и още едно предимство – ако дръжката се изтърка или повреди, лесно може да се смени

Дамска чанта с декоративни метални елементи

Металните верижки и изобилието от други метални декорации са една от най-впечатляващите тенденции през новия сезон. Красивата катарама определено е доста интересен елемент от дамската чанта и ѝ придава неотразим чар.

Тя може да бъде стилизирана като лого на марката или пък да е просто атрактивно украшение с интересна форма.

Тя ще се впише много лесно към дрехите, които сте избрали за пролетта.

Малка дамска чанта

Ако сте уморени от масивните тежки чанти, тогава тази опция е една от най-препоръчителните за вас. Съвременната мода ни прави по-свободни – понякога всичко, от което се нуждаете за освежаваща разходка навън, е малката чанта, в която удобно се побират портфейл, мобилен телефон и някои дребни аксесоари.

Ръцете ви са свободни, по-мобилни сте, а и раменете ви не се уморяват, както се случва при по-големите чанти – удобството е голямо. Този модел ще се превърне в незаменим дамски аксесоар за лято 2021, така това е една добра причината да сте сдобиете с такава.

Дамска чанта трапец

В новите колекции голямо впечатление правят оригиналните дамски чанти с форма на трапец. Очаква се те да бъдат много популярни минимум още няколко сезона, а не само през пролет-лято 2021 година.

Любителките на чанти с оригинални форми със сигурност ще оценят това модно бижу.

Дамска кръгла или елипсовидна чанта

Подобни дамски чанти бяха тенденцията на летния сезон 2020, но за тяхната изработка дизайнерите специално подбираха по-леки материали. Сега, през 2021, когато тези опции вече не са подходящи, можем да срещнем една страхотна алтернатива – кръгли или елипсовидни дамски чанти от естествена / еко кожа. В някои случаи моделите са издържани с дръжка отстрани, в други този елемент може да бъде срещнат под необичайна форма (например във формата на метален пръстен) или пък чантата да е решена с класическа кожена каишка.

Дамски чанти с животински или флорални мотиви

Нито една съвременна жена не трябва да пропуска да обогати модния си гардероб с поне един подобен модел. И през новия сезон животинските и флорални мотиви са много актуални, така че го имайте предвид, когато обновявате визията си.

И не забравяйте правилото, че ако държите да изглеждате стилно, следва да използвате животинските принтове пестеливо – достатъчно е да заложите само на един-единствен такъв аксесоар.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара