Когато чуете слънчеви очила, си представяте само аксесоар?Не – те са мода, изживяване и начин всеки да изрази своя характер и нагласи към света. Всяка година модата се сменя – една година на почит са металните очила, на другата година ще са многоъгълните рамки, но едно е сигурно: без значение какви изненади ще поднесе модата най-модерни са очилата, които ви отиват!

Новата колекция на KWIAT 2021 напълно заслужено грабва вниманието, защото в нея има очила за всеки вкус. Ако търсите очила, които да можете да носите през деня с небрежен стил и привечер с рокля, то колекцията е KWIAT Exclusive. В случай че търсите нещо по-весело, не пропускайте най-шантавия модел от колекцията KWIAT Chic 9042 – той е или с изцяло правоъгълни и кръгли стъкла, или е с едно правоъгълно и едно кръгло.

KWIAT Top models е Top of the Top колекция. В нея ще намерите модели, които през годините са се утвърдили като най-търсените. Разнообразие във формите, цветовете и материалите ще намерите не само при дамските слънчеви очила, а и при мъжките.

С правилния чифт очила можете всичко!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара