Един от най-известните и утвърдени къмпинги у нас, който е сред най-предпочитаните места за качествена и комфортна морска почивка, организира плажно еко парти, с което ще постави фокус върху значението за опазването на природата, плажовете и морето ни чисти. На 17 юли „Къмпинг Градина“ организира плажното парти „Чист релакс за по-чисто лято“, в рамките на което всеки, който подкрепя каузата и иска да даде своя добър пример за опазването на природните ни кътчета красиви, може да се включи в символично почистване на плажа. То ще бъде съпътствано с много музика, охладяващи коктейли и забавления, защото поддържането на природата и плажовете ни чисти не е трудно, а дори може да е приятно, когато го правим заедно.

Инициативата започва в 10,00 часа на плажа пред къмпинга и ще бъде отворена за всички. Един от всички участници с томбола ще спечели и голямата награда – безплатен уикенд в едно от луксозните бунгала на „Къмпинг Градина“, с което организаторите ще изкажат и своята благодарност към подкрепянето на общата кауза за по-чисто лято.

Инициативата ще бъде закрита с вечерно плажно парти, на което ще се забавляваме и танцуваме под звуците на траковете на DJ Дан Танев, който е една от изгряващите музикални звезди у нас.

Още на следващия ден, в неделя, по време на специален live във facebook страницата на „Къмпинг Градина“ – https://www.facebook.com/gradinacamping, ще бъде изтеглен и големият късметлия, който ще спечели безплатен уикенд на „Къмпинг Градина“.

Ако сте запазили своята почивка в средата на юли или просто искате да дадете своя граждански пример, докато се забавлявате под звуците на приятна музика на един от най-хубавите плажове у нас,  заповядайте на ивицата на „Къмпинг Градина“ на 17 юли и застанете зад каузата „Чист релакс за по-чисто лято“.

Инициативата на „Къмпинг Градина“ се подкрепя от #ПромениКартинката. Разберете повече на promenikartinkata.bg. Партньор на лятното еко парти е Johnnie Blonde.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара