Последен шанс да се включиш в томболата за страхотните награди на Roca, като се регистрираш до неделя, 23 юли, в онлайн играта, организирана от най-големия производител за обзавеждане за баня в света!

Можеш да се насладиш на специален уикенд в Барселона, с приятел или любим човек, който ти избереш, и да гледаш на живо един от най-добрите футболни отбори в Европа – Барселона, на емблатичния стадион Ноу Камп! И всичко това – подарък от ROCA, чиято история започва точно преди 100 години, именно от Каталунската столица, за да се превърне днес в марка-еталон за дизайна на пространството на банята и компания, която оперира на 5 континета и 170 пазара.

Как да спечелиш Голямата награда или някоя от останалите 100 награди, осигурени от Roca, сред които 3 броя смесители за умивалник Atlas, 7 броя душ слушалки Sensum, 45 тениски Roca, 45 шапки Roca?

Лесно е – отговори вярно на няколко въпроса, регистрирай се и участвай в томболата за една от страхотните награди на Roca. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 24 юли 2017 г. в присъствието на нотариус и обявени на сайта на Рока България АД.

Гоямата награда включва уикенд за двама в Барселона + 2 билета за мача:

Пътуване със самолет за двама, 2 нощувки със закуски в двойна стая, в хотел 4* в центъра на Барселона, трансфер летище – хотел – летище, медицинска застраховка, 2 билета за домакински футболен мач на ФК Барселона. Маршрутът на пътуването е София – Барселона – София. Началната дата на пътуването ще бъде между 1 и 30 октомври 2017 г. и ще бъде определена от Рока, след като стане известна програмата за домакинските мачове на ФК Барселона през сезон 2017/2018

Включи се в играта ТУК.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара