За книгата си „Спомени от рая“ Уейн У. Дайър и неговата съавторка Дий Гарнс често разговаряли за това, че за Бог знаят най-много онези, които доскоро са били в обятията на божественото: бебетата и малките деца.

Самата Дий провела с малкия си син разговор, който я убедил, че той познава Бог. Заинтригувани от този феномен, Уейн и Дий стигнали до идеята да отправят покана към родители от целия свят да споделят преживяванията си. Огромният брой отговори, които получили, ги подтикнал да подготвят настоящата книга, която включва най-интересните и показателни истории, в които момченца и момиченца говорят за спомените си от „времето, преди да се родят“.

Децата разказват за разговорите си с Бог, говорят за отдавна починали роднини, които са познавали, докато са били в царството на Духа, споделят спомени от минали животи, заявяват, че сами са избрали родителите си и момента за идването си на Земята и описват красиво и точно Божествената любов, която съществува отвъд физическото царство. Разказват и много случки с игриви и забавни ангели.

Тази запленяваща книга насърчава не само родителите, но и всички нас да се вслушваме в посланията, идващи с децата ни и да ги приемаме като наши най-чисти и мъдри учители. И да осъзнаем, че в земното ни преживяване има много повече от онова, което възприемаме със сетивата си.

Д-р Уейн У. Дайър (1940–2015) е известен автор и лектор в областта на личностното развитие. Той е автор на повече от 40 книги, много аудио и видеопрограми и е участвал в хиляди телевизионни и радиопредавания. Уейн Дайър е баща на осем деца и дядо на девет внуци. Има докторат по педагогическа психология, защитен в Държавния университет „Уейн“.  Въпреки детството си, прекарано в приемни семейства и сиропиталища, д-р Дайър е преминал през много житейски препятствия, за да сбъдне мечтите си.

Дий Гарнс понастоящем живее в Мауи със съпруга си и двете им деца. Работила е като масажист повече от 13 години и е била асистент на д-р Уейн Дайър.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара