Една сбъдната семейна мечта ще ви накара да мечтаете и вие, да сте ненаситни към уютното местенце с аромат на шоколад и на френски романс.

Добре дошли на гости в шоколадова къща “Chicolatti”. С усмивка и нестихваща добрина в сърцата ще ви посрещнат домакините, майстор–шоколатиер Петко Мирчев, който помните от риалити формата “Bake off”, фотограф и пианист по образование и професия; неговата съпруга Силвия, която от години организира събития с „душа“  и дъщеря й DJ Алекса, позната като супер модел на България.

За закуска хапнете френски кроасан или домашно брауни с кафе и фреш, за обяд оценете френските кишове на Силвия, не пропускайте шоколадово-портокаловото ентреме или френския еклер. И за всички ценители на френските сирена, шоколадови медиани и сладко грозде, си поръчайте плато с бутилка вино.

Седнете на бара пред Петко, изпийте чаша горещ шоколад и докато ви разказва как създава вкусовете на бонбоните си, като „бонбон с шарена сол“, или колко дни обработва портокаловите пръчици, или как да съхранявате шоколада у дома, ще получите в ръцете си шоколад направен от него, по ваш избор. И ако случайно му остане време, на пианото ще седне и ще ви изсвири любима мелодия.

В съботните дни се включете в курс по шоколатиерство или в някоя тематична вечер „Шоколад и вино“. Частните партита са наситени с пъстри емоции и вдъхновение, предавано от самите тях – Петко и Силвия.

Приказната магия се допълва и от факта, че семейството има и друга мисия, за да направят света по-добро и красиво място – помагат на деца в неравностойно положение и галерията в шоколадовата къща е изцяло от картини на децата. Можете да им помогнете, като си изберете картина за дома ви.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара