Една от главните причини излъчваният по телевизия FOX ситком „Мама“ да стане много популярен и да се превърне в един от най-хитовите сериали по FOX се крие във факта, че сюжетната линия е комбинация от случки и забавни моменти от истинския живот. Всеки един от героите в популярният сериал звучи истински, забавно и интересно. Това е и причината да е в класациите за най-добри сериали по FOX. Очаквайте много забавни моменти и приключения в „Мама“.

Русокосата Кристи Плънкет е самотна майка, която е грешила доста през годините. Имала е сериозен проблем с алкохола, но вече от година е трезва. Макар и да има още слабост към дрогата и хазарта, тя иска да бъде добър пример за сина си Рошко и да възвърне доверието на дъщеря си Вайлет. Сега е твърдо решена да се промени и да поправи всички последствия. Затова Кристи е поела към ново начало, връщайки се в училище и следвайки мечтите си. Въпреки трудностите, пред които се изправя, тя не се страхува и ще учи за юрист. Така Кристи се надява да осигури по-добър живот за нея и за децата си.

Бони Плънкет е майката на Кристи и втората най-важна героиня в излъчвания по телевизия FOX комедиен сериал ,,Мама‘‘. Тя също е възстановяващ се от дрогата наркоман, който е щастлив с живота си и отчаяно се опитва да върне любовта на дъщеря си. След продължителна терапия героинята от ,,Мама‘‘ разкрива на дъщеря си своето тъмно минало като дилър на дрога. Кристи има сложни отношения с майка си, която не се е грижила особено добре за нея  и също е допускала много грешки. Тя иска да се свърже с баща си, който ги е изоставил преди много години. Кристи успява да го открие и разбира, че сега той е женен мъж с две деца и управлява магазин за поправка на автомобили.

Благодарение на интересния сюжет и замисъл, телевизия FOX превръща ситкома ,,Мама‘‘ в един от най-популярните си сериали. Дали Кристи ще се справи с целите, които си е поставила и дали ще успее да преодолее проблемите с родителите си, очаквайте да разберете съвсем скоро от новите серии на „Мама“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара