Две карти в една, двойно повече възможности за  притежателите й, изцяло в полза на пътуващите динамични хора – това е продуктът от ново поколение: кредитната карта Evolve. Тя е разработена от Diners Club International и Mastercard® и по този начин съчетава в себе си най-добрите възможности, предлагани от два световни бранда.

Evolve е първият продукт, обединяващ двата световни бранда, който съчетава в себе си удобството и сигурността на кредитната карта, клубна принадлежност и нови технологии. Това е не просто още една карта в портфейла, а полезен и удобен продукт, който обединявайки две картови системи в една карта, дава нови възможности на притежателя на Evolve. Хората, които притежават тази карта, ще разполагат с всички

възможности на Diners Club International и Mastercard®,

без да е необходимо да помнят множество ПИН кодове, да следят различни лимити, извлечения и банкови сметки. Клиентите с кредитни карти Evolve сами могат да изберат кой от двата бранда – Diners Club® или Mastercard®, да използват при извършване на плащане.

Нещо повече – притежателите на продукта освен кредитна карта получават и редица привилегии: възможност за безплатен достъп и консумация до над 800 летищни салона в цял свят; участие в cashback програмата на Дайнърс клуб България, която им позволява възстановяване на 1% от реализирания оборот при търговци; включване във всички наградни програми, включително и Priceless програмата на Mastercard® за помощ при организиране на пътувания и

резервации чрез Concierge програма;

безплатна застраховка при пътуване в чужбина и множество регионални и международни програми за отстъпки. Всеки  картодържател ще може да ползва свой личен асистент при купуване на самолетни билети и покупки. Специален кол център ще обслужва клиентите на български език чрез едно обаждане.

Картата се издава безплатно от Дайнърс клуб България и позволява безконтактни плащания в търговски обекти в България и чужбина, както и сигурност на плащанията в интернет чрез използване на еднократна 3D парола.

Новата кредитна карта Evolve бе представена на специално организирано събитие, на което присъстваха Ваня Манова – мениджър на Mastercard за България и Македония, Севдалина Василева – изпълнителен директор и член на УС на Fibank (Първа инвестиционна банка), и Симеон Илиев – изпълнителен директор на Дайнърс клуб България.

Първа инвестиционна банка отново затвърди позициите си на лидер във финансовите иновации на българския пазар. Смятам, че с обединението на предлаганите услуги от два световни бранда като Diners Club International и Mastercard® ще можем да осигурим още по-добро потребителско изживяване на клиентите“, заяви Севдалина Василева. Според Ваня Манова не е имало проблем двата бранда да работят по този продукт, защото те не са гледали на работата си като конкуренти, а като сътрудници. „Нашият основен конкурент е кешът, затова направихме продукт, с който се допълваме в полза на своите клиенти“, обясни Монова. „България е пилотна страна на сътрудничеството между картоиздателите с Evolve“, заяви и Симеон Илиев.

Всеки желаещ да получи кредитна карта Evolve може да избере една от трите разновидности – MasterCard Classic, Diners Club – Mastercard First Lady Pink и Diners Club – Mastercard First Lady Red.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара