Мечтаната бременност се бави? Единственият начин да станете родители е чрез ин витро? Включете се във втората кампанията на Списание „9 месеца“ и Adella Fertility Clinic – „Ние даряваме живот – II част“!

Каузата се осъществява съвместно със специалистите от Adella Fertility Clinic – д-р Петра Семерджиева и д-р Александър Калчев. Клиниката ще дари още една инвитро процедура с включена стимулация на семейство с репродуктивни проблеми. Целта на партньорството е да се подкрепи появата на нов и дългоочакван живот, там където е желан, но закъснял – отново!

Кой и как може да участва?

За да заявят желанието си за участие в кампанията „Ние даряваме живот“, даряваща ин витро процедура, двойките ще трябва да изпратят на имейл editors@9m-bg.com следната информация:

  • Своята лична история по пътя към желаното бебе.
  • Възраст, име, фамилия на двамата партньори, местожителство, телефон за контакт.
  • Предприетите в миналото интервенции с цел бременност, с приложена към тях документация (по желание).
  • Декларация за съгласие за предоставяне на лични данни, която можете да изтеглите от ТУК.

Кампанията вече е стартирала. Краен срок за записване: 10 декември 2018 г.  Двойката, която ще получи безплатна ин витро процедура, ще бъде избрана чрез жребии, на случаен принцип, от екипа на Adella Fertility Clinic, в присъствието на нотариус. Тегленето ще се осъществи на живо, във фейсбук страницата на 21 декември, като ще бъдат съобщени първите имена на двойката.

За съжаление, почти 250 000 са българите с репродуктивни проблеми. И това не е само техен проблем, защото всички ние знаем, че децата са нашето бъдеще. Затова – нека борбата да бъде обща в името на една светла кауза – да се роди нов живот. Екипът на „9 месеца“ и професионалистите от Adella Fertility Clinic, са убедени, че добротата е неизчерпаема и тя се изразява в даване с любов.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара