Дълга и широка плажна ивица със ситен пясък и кристално чисто море, леко полюшващи се хамаци,  приятен морски бриз и шумът на вълните, са нещата, с които от години свързваме къмпинг „Градина“ – онова великолепно кътче от нашето Черноморие, където няма значение колко е часът, а свободата е най-висша ценност.

Бунгала къмпинг Градина

Къмпингът се намира само на 30 км от Бургас, в залива между живописния Черноморец и античния Созопол,  на най-северната част от плажа, известен като „Градина“. Това е най-старият и любим къмпинг у нас, където вече 4 поколения създават своите незабравими летни спомени, далеч от градския стрес. Миналата година къмпингът премина през цялостно обновяване, за да се превърне в това, което е днес – морски оазис, където луксът и комфортът елегантно и съвсем естествено се допълват с онази бохемска свобода, за която всички жадуваме и която се измерва само с броя звезди на небосклона.

За любителите на истинското къмпингуване са обособени парцели с подсигурено електричество. Общите санитарни помещения са обновени, разполагат с топла вода и се почистват и дезинфекцират постоянно, което, сами разбирате, е много важно за един къмпинг.

И сега стигаме до любимата ни част – морските къщички на къмпинг „Градина“. Безспорно това е нещото, което пленява още с влизането през бариерата. Свободата да си в своята каравана, далеч от всичко и всички, е невероятна. Но престоят в луксозните бунгала на къмпинг „Градина“ е преживяване, което всеки трябва да опита.

Морските къщички са разположени на първа линия на плажа, с гледка към морето, и имат всичко, което може да ви потрябва – собствена кафе машина за сутрешното кафе, изцяло оборудвана чисто нова кухня и външно барбекю. След като вечерята е готова и сервирана, единственото, което остава, е да седнете на верандата със студено питие в ръка.

Бунгала къмпинг Градина

Интериорът в бунгалата е изпипан до най-малкия детайл, като в същото време е умело съчетан с уюта на дом. „Искаме да осигурим на гостите ни възможност да почувстват, че това е техният летен дом – мястото, където могат спокойно и свободно да си починат“, каза за сп. „Жената днес“ Елена Пинелова, управител на къмпинг „Градина“.

Тя обясни, че още със старта на сезона в къмпинга са взети много сериозни мерки заради коронавируса и всички бунгала, общи и санитарни помещения се почистват и дезинфекцират още по-често, а домакините  работят с предпазни маски и ръкавици. Този сезон към всяко бунгало са осигурени и безплатни чадъри и шезлонги.

„Знаем, че заради коронавируса ни очаква различно лято – пълно с мерки, но ние сме подсигурили всичко, за да може гостите ни да са сигурни и спокойни. Няма да позволим на вируса да развали дългоочакваната почивка“, категорична бе управителката.

А оттук насетне, само можем да ви кажем, че ако преброите от едно до три и отворите очите си, къмпинг „Градина“ няма да изчезне. Така че, слагайте банските в багажа и се отдайте на заслужена почивка.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара