Преоткрийте една от любимите коледни традиции – писането на писмо с желания до Дядо Коледа. От днес всеки родител може да се сдобие с писмото, съчетано с оригинални илюстрации, създадени специално за клиентите на Lidl по два начина – като го свалят и разпечатат от сайта на компанията на интернет адрес: lidl.bg/pismo или го изрежат от брошурата на веригата за следващата седмица.

Коледната илюстрация е създадена от талантливата  Евгения Войнова – художник и илюстратор на едни от най-популярните детски книги, сред които „Цветна бъркотия“, „Давид“,  „Сто жаби“.

„Обожавам работата си и вярвам, и усещам, че и тя ме харесва. Отнасям се с особено уважение към книгите, които попадат в детските ръце, и вярвам, че те изграждат естетически критерии, вкус и любов към четенето. Затова бях много радостна, когато Lidl ми предложиха да участвам в припомнянето на тази позабравена, но прекрасна коледна традиция. Надявам се, че моето творчество ще допринесе за много прекрасни семейни мигове и топлина за коледните празници“, споделя Евгения.

Писмото до Дядо Коледа е двустранно, като едната представлява илюстрация с коледна картина на белобрадия старец, който се подготвя за празничната нощ и чете писмата на нетърпеливите деца, за да сбъдне желанията на всички. Втората част е самото писмо, където малчуганите и техните родители могат да напишат посланието си до така чакания Дядо Коледа.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара