Няма начин да не сте чували за платформата за подмладяване Morpehus8, тъй като през последната година се превърна в тотален хит в социалните платформи. Morpheus8 e една от любимите процедури на редица инфлуенсъри и популярни личности, заради радикалните подмладяващи резултати върху кожата.

Ким Кардашиян наскоро публикува видео в своя Instagram профил, че използва апарата за стягане на зоната на корема. Британската актриса и водеща Аманда Холдън също сподели, че е правила процедури за лице с Morpheus8 преди снимките на риалити формата Got Talent. А треньорката по тенис Джуди Мъри, майка на тенис легендата Анди Мъри, твърди, че изглаждащ и стягащ ефект по деколтето, шията и линията на челюстта, може да се прилага и в околоочния контур.

Процедурите са ефективни за трансформиране на силно набръчкана и отпусната кожа по вътрешната част на бедрата, корема, ръцете и гърба. Компенсира загубата на обем и естествено повдига контура. Платформата работи с няколко различни накрайника за лице и тяло с определен брой златни микроигли, които проникват на специфична дълбочина в кожата в зависимост от проблема и третираната зона. Микроскопичните игли създават микроканалчета по повърхността на кожата, без да я увреждат. Тези микро нараняванията задействат естествената реакция на тялото да се самолекува и точно този лечебен отговор засилва регенерацията на кожата.

Едновременно с това радиочестотната енергия прониква чрез иглите през микроотворите до по-дълбоките слоеве и ги загрява. Намалява и заличава стрии. Комбинацията от двете терапии едновременно – радиочестотната и микроиглената, предизвикват силно обновяване на клетките и бурно производство на колаген и еластин. Тази дълбокотъканната стимулация е абсолютна алтернатива на оперативния лифтинг, кожата се стяга, уплътнява и ремоделира. Като с
фотошоп се възстановяват по-дълбоки кожни дефекти като
стрии. Тенът се избистря и засиява, контурът се подчертава и омекотява.

Morpheus8 цялостно и безпрецедентно ремоделира и лифтира лицето и тялото. За най-добри резултати в зависимост от проблема, който се третира и параметрите, които се използват, лазерните терапевти на Amber Beauty Club препоръчват между 1 и 3 процедури през 4-6 седмици.

Възстановителният период е минимален. След процедурата е възможно леко зачервяване в третираната зона. Пациентът получава конкретни инструкции за грижа за кожата, които да бъдат прилагани в следващите няколко дни. Резултатите са изключително естествени, а положителната промяна на кожата е видима 15 дни след терапията. Ефектът е дълготраен и продължава да се разгръща няколко месеца след курса. Специалистите препоръчват 1 поддържаща процедура годишно.

Терапията с Morpheus8 може да се прилагат както за освежаване на тена и като превенция срещу бръчки преди 40, така и след това като метод за цялостно подмладяване при по-сериозни признаци на стареене. И всички тези невероятни ползи за кожата са подкрепени с десетки клинични проучвания.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара