След големия успех на конкурса за любовен разказ, от който се роди сборникът „Лабиринт на любовта“ (издаден от списание „9 месеца“), медията за настоящи и бъдещи родители остава вярна на инициативата да подава ръка на млади автори. Този път прожекторът е насочен към децата и вълшебството на тяхната душа.

Конкурсът е национален, на тема „Моето семейство“ и ще се проведе в три категории: рисунка, стихотворение и кратък разказ, а срокът за участие е три месеца (до 31 март).
Всички получени произведения ще бъдат оценявани от специалисти в конкретните области.

Журито е в състав:

Васил Горанов, български художник, живописец. Голяма част от платната му са посветени на исторически събития. Картини на художника са собственост на редица колекционери както от България, така и от чужбина.
Силвия Недкова, литературен журналист, автор на стихосбирката „Евангелие на тревата“.
Йорданка Белева, писател, носител на престижни национални награди за поезия и проза, доктор по библиотекознание. В началото на годината излезе най-новата ѝ книга с кратки разкази „Кедер”.

Всички участници, чиито творби бъдат публикувани в сборника „Моето семейство“, ще получат екшън камера от Kassaba Systems, ваучер на стойност 50 лв. от Ozone.bg и календар за 2020 година с картини на Васил Горанов.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара