Inspire стъпват на над 10-годишния си опит в бюти бизнеса, за да създадат първата концепция за бизнес клас салони за красота у нас.

Inspire е философия на обслужване на клиентите от ново поколение – осигуряват достъп до богата и разбираема експертна информация, консултации на клиенти и лесно общуване, и най-вече – перфектен краен резултат чрез непрекъснато развитие на професионалните качества.

Редица иновации като софтуер за запазване и управление на часове онлайн, мобилни приложения и авторска система за обслужване и мониторинг на качеството гарантират бизнес клас преживяването в салоните от веригата.

Качеството се гарантира чрез постоянен контрол и мониторинг и непрекъснато развитие на професионалните умения.

В Inspire разработиха и авторска услуга color design – цветовете в салоните се извършват след задължителна диагностика и са съобразени с индивидуалните характеристики на всеки тип коса. „Рисуват“ с четката всеки цвят с индивидуално усещане, много въображение и безкомпромисна прецизност. Така, всеки цвят е индивидуален и създаден  точно за клиента.

В салони Inspire ценят времето на клиентите си. Тук знаете точно колко продължава една процедура, което позволява спокойно да планирате деня и графика си. Преди началото на всяка процедура след диагностиката фризьорът обяснява етапите в процедурата, резултатът и съответно калкулира предварително цената.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара