BTL Industries, световен лидер в производството, дистрибуцията и сервиза на иновативно медицинско оборудване, представи своя последен технологичен шедьовър в естетиката, EMFACE.

Това е революционен уред без аналог в света. Той бе демонстриран за първи път в България от Томас Болеславски, клиничен директор на BTL, в дерма клиника S Line Wellness & Beauty, където практикува д-р Гергана Манолова. Тя е първият естетичен дерматолог в страната, който работи с EMFACE. Демонстрационната процедура бе направена на популярната изпълнителка Александра Раева, която е и един от първите пациенти, възползвали се от предимствата на революционния апарат EMFACE.

„EMFACE подмладява и озарява по изключителен начин, запазва естествената мимика на лицето, като едновременно с това повдига кожата и изглажда бръчиците. Процедурата отнема само 20 минути, напълно безболезнена е и не оставя никакви неприятни следи като зачервявания, можеш веднага да се върнеш към ежедневните си ангажименти без притеснение“, сподели Александра Раева.

EMFACE е първият и единствен неинвазивен апарат без оператор, който едновременно третира кожата и мускулите на лицето, за да го ремоделира, изглади и тонизира без убождане или употреба на филъри. Уредът противодейства на процесите на стареене на лицето, като адресира ключови анти-ейдж фактори, сред които колаген, еластин, мускули и съединителна тъкан. Резултатите от процедурите с този апарат са повдигнато лице с видимо подобрен контур и редуцирани бръчки. Оптималните резултати се наблюдават между 6 и 12 седмици след последната терапия.

„В резултат на богатия ни опит в множество медицински направления и отличните R&D центрове, един от които е разположен в София, уредите на BTL доминират пазара за неинвазивно оформяне на лице и тяло. Пловдив е производственият и логистичен център на BTL. Щастливи сме, че нашата последна технология – иновативният апарат EMFACE, се произвежда именно тук и всеки един EMFACE по света е сглобен от българска ръка“, коментира Веселин Каравасилев, мениджър на фабриката на BTL Industries в България.

Представянето на EMFACE в България е поредното важно събитие за компанията у нас. Наскоро в тазгодишното издание на бизнес наградите на Forbes България BTL Industries бе отличена като най-добрата компания в категорията „Производство“. Конкурсът поощрява най-добрите примери в българския бизнес, насочва вниманието към лидерите в предприемачеството, които вдъхновяват с мотивиращите си истории за успех. Престижното отличие е поредното доказателство за неспирния стремеж към развитие и иновация на компанията.

EMFACE ще бъде следващият бестселър на BTL, който се нарежда дo EMSCULPT и EMSCULPT NEO – две бодишейпинг технологии, които не просто създадоха изцяло нова ниша в неинвазивната естетична медицина, но осигуряват ненадминати резултати и до днес. EMFACE вече предизвика фурор в САЩ и днес смело продължава към Европа.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара