В денят преди Великден в студиото на „Животът по действителен случай“ ще гостува актрисата и певица Антоанета Добрева-Нети.

Нети

В силно емоционален и откровен разговор с Алекс Сърчаджиева тя ще разкаже за неочакваните обрати в живота си, срещата с неподозирани хора и намирането на себе си след години съмнения, че нищо не е такова, каквото изглежда. Нети ще разкрие кое е голямото събитие, което ѝ предстои в професионален план и каква е връзката между „Луната спи“ и „Царицата на чардаша“. Зрителите на bTV ще разберат също как талантът компенсира нарушения слух на певицата и какво е съпругът ти да е един от най-цветните и креативни мъже в България.

В рубриката „Моето ново Аз“ предстои среща с Екатерина, чието ежедневие години наред е подчинено на чуждото удобство. Тя се отдава на близките си по начин, който разрушава собственото ѝ тяло. Хроничното безсъние и умората са нанесли големи щети по лицето и цялостното ѝ излъчване, докато физическата болка е неин ежедневен спътник. След като решава, че е време най-после да се погрижи за себе си, съдбата я отвежда в клиниката на д-р Джак, а резултатите ще изненадат и най-големите скептици.

Темата на „Топ 10“ тази седмица е вдъхновена от криминалната хроника. Класацията е събрала на едно място 10 много известни българи, които са станали жертва на нагли измами. Водещият Иво Аръков ще разкрие кой е измамен с имоти, на кого са откраднали пари от чекмеджето вкъщи и дори кой е станал жертва на световната криптомафия.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара