Годишна прогноза за 2024 година в зависимост от асцендента ви.

Асцендент Овен

Родените с асцендент Овен са борбени и категорични в своите избори хора. На тях годината ще донесе нови запознанства, които могат да бъдат развити в дълготрайни лични и партньорски отношения. Препоръчвам ви записване на нови курсове, повече пътувания и придобиване на знания. Те ще ви бъдат полезни при предложения за ново кариерно развитие или промяна в професията. Избягвайте излишни разходи и дългове. Възможно е да се появят излишни харчове, за които е хубаво да имате спестени пари.

Между 5-и януари и 20-и март, следвайте целите си и ще получавате реализирани проекти, бизнес успехи, развитие на работното място и напредък.

Изключете месец април от важни ангажименти и не започвайте нищо ново. Тогава ретроградния Меркурий във вашия знак ще обърква плановете ви и ще носи усещане за безсилие и отчаяние. Планувайте през него ревизия на стари дела и структуриране на нови. Каквото и да започнете тогава ще ви се получава трудно и няма да има очакваните ви добри резултати в бъдеще.

Между 20-и март и 30-и април е възможно да се чувствате без ясни път и посока. Използвайте времето за планиране, подготвяне, проучване и възстановяване. Позволете си повече време сред природата, далечни пътувания, спа почивки, масаж, йога, медитация или ароматерапия.

Сайтът на астролог Венета Матева 

В края на месец май, можете да започнете стартиране на важни проекти и бизнес начинания. Първите 20 дни на месец юли, бъдете предпазливи към здравето си. Избягвайте рискови начинания и необмислени разходи. В това време очаквайте и непредвидени харчове. Ноември и декември, любовта ще изгрее във вашата градина и ще ви даде щастливи поводи и споделеност.

Асцендент Телец

Родените с Асцендент Телец, ще ви посрещнат с благия си и топъл поглед, естествена усмивка, стилно облекло и перфектни обноски.

Годината е подготвила за тях, кошница с блага, възможности за нова работа или допълнителни доходи, креативни идеи и шансове да променят живота си напълно и завинаги.

Допускам декември на отминаващата 2023 г., да ви е оставил разочаровани и объркани в плановете и очакванията. Не се безпокойте излишно и използвайте времето до 5-и януари да начертаете новите си цели и да планувате годината. След 21-ви януари ще ви залеят нови предложения за развитие, успех от започнатите дела и социално признание. До 16-и февруари, имате зелена светлина в плановете и лесно ще постигате върхове.

Между 24-ти февруари и 20-и март, очаквайте объркване на планове. Това ще се случва поради липса на подкрепа отвън. Опитайте се да не разчитате на никой и преди това организирайте делата си, разчитайки на себе си. Времето не е подходящо за влизане в нови бизнес отношения.

През месец април, ретроградния Меркурий, ще донесе затишие в преговорите ви и е възможно да ви разкрие пазени до момента тайни, които е време да научите.

След 24-ти май, ще ви се отворят възможности за допълнителна работа или друг източник на доход. Лятото ще донесе на необвързаните сериозни запознанства и стартиране на партньорство. Втората половина на годината щедро ще ви радва със споделена любов, разбирателство и подкрепа в начинанията. Обвързаните могат да очакват предложение за брак, забременяване и реализиране на лична мечта. Най-ползотворно е зачеването през май и юни.

Асцендент Близнаци

Ако познавате забавни, винаги усмихнати, любопитни и разбиващи на пух и прах скуката хора, то те са с Асцендент Близнаци.

На тях новата 2024 година ще открие нови хоризонти и ще им отвори затворени врати. Това активно ще се случва през втората половина на годината. В първата ще имате работа с развитие на допълнителни професионални качества, с преглъщане и забравяне на стари и травматични модели на лични отношения, в които сте си позволявали да оставате с трупане на нови знания в психологията и екзотеричните науки. Време е без болка да оставите ненужни приятелства в миналото, да изчистите връзките си от страх, премълчаване и вина. Споделяйте, изслушвайте и търсете път. Ако не го намирате потърсете нови пътечки, които да ви изведат  на онази магистрала, водеща ви в дома на сърцето и душата.

След 24-ти май, ще сте дарени от Юпитер на блага, ресурси и постигнати цели. Ще получавате, но в замяна на това ще трябва да бъдете по-фокусирани в работата, да подредите заниманията си по приоритет и да не се разпилявате в многостранни интереси, многобройни приятелства и празни приказки.

Юли и август, бъдете готови да чуете пазени до момента тайни, които да ви дадат окончателни решения и действия.

Втората половина на годината ще ви носи заслужени успехи и напредък в личните отношения. Между 7-и и 20-и юли, избягвайте рискови занимания и пазете здравето си. В този период не влизайте в конфликти с шефове и колеги.

Асцендент Рак

Ако вашият Асцендент е Рак, съм сигурна, че хората ви описват като мил, добронамерен, съобразителен и топъл човек. Така е, защото нежната енергия на Луната управлява вашия живот и ви кара да се свързвате с хората с грижа, внимание и отношение.

Планетите през новата година ще ви помогнат да поставите нови основи в професионален план, като смяна на работното място или издигане в настоящата работа още в първите месеци на годината. Ще ви се иска да бъдете възнаградени за усилията през последните си години и да получите заслужено израстване и развитие. Използвайте времето и активно създавайте нови контакти. Те ще ви бъдат необходими в откриването на нови хоризонти и възможности. Ако решите да развивате собствен бизнес и да се отделите от спокойствието на постоянния трудов договор, заложете на добра рекламна стратегия, приятели и влиятелни хора за подкрепа. Поставете основите на вашето ново начало в първата половина на годината и във втората работете за усъвършенстване на начинанията си.

Необвързаните имат шанс да срещнат своя партньор, както и да създадат нови трайни приятелства. След 26-и май, времето ще дава почва за развитие на таланти, заминаване в чужбина, повече далечни пътувания, майчинство за дамите и довършване на проекти, за които е необходимо тишина и спокойствие. С лекота може да напишете книга, научен труд или да довършите започнати интелектуални занимания.

Асцендент Лъв

Родените с Асцендент Лъв, се отличават с красива визия, артистично поведение и завладяващо излъчване. Бързо ще ги забележите сред тълпата с широката им усмивка, позитивна нагласа и светлината, която носят.

За вас годината е подготвила нови възможности за развитие в професионален план, създаване на нови лични отношения и лекота във всичко, което решите да продължите.

Януари ви обещава спокойствие, но и скука с рутинни занимания. Февруари бавно, но сигурно ще носи спокойствие и канализиране на задачите и нови начинания. Месецът е подходящ за стартиране на бизнес и подписване на важни договори. Още от този месец започнете да се оглеждате за ново приятелство, което е вероятно да се превърне в сериозна връзка. Март с желание ще ви носи запознанства, вдъхновение и щури, но градивни идеи. Очаквайте от април да подложи на изпитание плановете ви и да ви накара да търсите грешките си. Не планувайте през този месец нови проекти и начинания. Месец май щедро ще ви отвори възможности за развитие на бизнес, които трябва да реализирате залагайки на добра реклама и обществени събития.

Годината ви отворя сцена, на която е време да се качите. Бъдете смели и уверени в себе си. Втората половина на годината е готова да донесе на необвързаните, сродна душа и обич. Хубаво е да довършите образованието си, което сте оставили в миналото. Ползотворно ще бъде да се огледате за нов курс и възможност да повишите квалификацията си. Бъдете честни избягвайте нечисти сделки. Звездите ще ви подкрепят да решите свои проблеми със закона и държавната администрация. Избягвайте взимането на нови кредити и се опитайте да предоговорите настоящите.

Асцендент Дева

Хората с Асцендент Дева, се отличават с топло излъчване, добри обноски, съобразителност и тактичност. Отговорни са към поетите ангажименти и винаги се стремят да бъдат полезни на околните. Чувствителността им ги прави добри емпати и верни приятели и партньори.

За вас новата година ще продължи необходимостта от промяна, която зрее от предходната. Това в момента е необходимо, полезно и градивно за представителите на този изгряващ знак. Време е да вдигнете глави от работното си бюро и да погледнете през прозореца. Помислете какво ви радва и носи щастие. Възможно е да се чувствате изморени от рутина, задължения и грижи, които ви се иска да оставите в миналото. Не губете нито ден и още в първите работни дни на януари решете на къде да поемете. В професионален план никога не е късно да се специализирате в нова област.

Запишете курсове, учете сами и трупайте знания. Ако решите да запазите постоянната си работа изберете да развиете свое хоби и да обогатите живота си с нови хора и контакти. Ще имате сили и енергия за всичко. Излезте от коловоза на ежедневието и открийте нови занимания, които да ви дават радост и наслада. В личен план е време за искрени разговори, равносметки и бъдещи планове. Със сигурност връзката ви има нужда от свежест, внимание и грижа. Дайте на отношенията си още малко време и се опитайте да взимате зрели, мъдри и съзнателни решения. Необвързаните могат да очакват своята сродна душа, а обвързаните предложение за брак.

Асцендент Везни

Ще разпознаете хората с Асцендент Везни, по естествената им красота, изтънчен вид, добри обноски, хармоничност и привлекателност. В тяхната компания винаги се намира усещането за спокойствие, разбиране и подкрепа.

За вас новата 2024 година е подготвила, повече спокойствие, късмет и ведрина. Очаква ви реализиране на лични планове, обвързване, споделена любов и възможност за забременяване при дамите и бащинство при мъжете.

Първата половина на януари ще ви завари с разпилени планове, но спокойни в уюта на философски мисли. Втората половина ще ви сервира провалени срещи и разговори, които ще ви насърчат да се оглеждате за свежи цели. Между 10-и февруари и края на март е подходящ период за започване на нови занимания и встъпване в договорни отношения. Избягвайте месец април за преговори, подписване на бизнес договори и встъпване в брак.

Избягвайте да встъпвате в прибързани кредитни задължения. Възможно е годината да изисква ресурс от вашите спестявания за извънредни разходи. Погрижете се за здравето си с повече физическа активност, грижа и изграждане на полезни здравословни навици. Използвайте почивните дни за връзка с природата, масажи и приятни занимания. Работата ще вали и ще има нужда от вашето време за възстановяване и почивка. Предстоят ви далечни пътувания и желание за ментално развитие. Довършете курсове и образование, което сте оставили в миналото и/или се огледайте за нови. Трупаните знания сега ще бъдат трамплин за бъдещо кариерно развитие.

Асцендент Скорпион

Родените с изгряващ знак Скорпион са магнетични, привлекателни и интересни хора. Отличават се с проницателен поглед, бърз ум, безпогрешен анализ и силна интуиция.

За вас годината е подготвила предизвикателно време, изискващо вашето търпение, последователност и аналитичност. Ако през 2023 година сте започвали нещо ново сега имате задачата да го съхраните и опазите. Новият професионален път ще има нужда от вашата отдаденост и инат за постигане на целите ви. Не се отказвайте лесно и показвайте на колегите и шефовете си своята упоритост.

Ако не сте променили нищо в последната година, бъдете готови 2024 г. да ви накара да го направите. Вероятно е от известна скука и еднообразие да пожелаете нов човек до себе си или драстична промяна в заниманията си. Избере онова, което е дошло време да промените. Не прибързвайте с крайните си решения и категорични изводи. Не превръщайте необходимостта от разнообразие във важни житейски избори. Подходящо е да стартирате допълнителен свободен бизнес, който да ви носи доходи, да потърсите нови хора със сходни на вашите интереси, да започнете спорт, курс или да промените интериора и мебелите си у дома.

Тази година можете да очаквате приходи от продажба на наследствен имот на вас или човека до вас. При необвързаните може да се развият любовни отношения, които да бъдат сериозни и градивни в бъдеще. Ако сте родител, може да очаквате грижи и разходи по вашето голямо или единствено дете. Юни и юли избягвайте подписване на важни договори, стартиране на бизнес и сключване на брак.

Асцендент Стрелец

Родените с Асцендент Стрелец са красиви, позитивни и чаровни хора. Ще забележите мъжете с изваяни атлетични тела, а жените с дълги крака и изящни форми. Завладяващата им усмивка озарява и привлича околните.

За вас годината е подготвила щедро на чудеса и щастие време. Януари ще ви завари объркани в планове и минорно настроение. Това ще продължи през първата седмица от годината, след която следва разведряване, подреждане на делата и развитие на планове. Февруари и март ще ви откриват нови хоризонти и ще ви дават сили и мотивация да се справите с всичките си задачи. Април ще ви предложи варианти за развитие в кариерен план. В това време се оглеждайте за нови бизнес възможности, позиции за работа извън вашата, както и варианти за промяна и повишение в настоящата. Подавайте кандидатури, но не подписвайте договори до края на април.

В дома ви през този месец, може да се завъртят желания за промяна на местожителството, събиране за живеещите отделно партньори или изясняване на противоречия при обвързаните. Избирайте мъдро и осъзнато, защото остатъка от годината ще поеме с плановете ви сега.

От месец май очаквайте конкретни оферти за работа, които е хубаво да приемете. Момичетата могат да очакват предложение за брак или поява на дълго търсена любов. Във втората половина на годината има голяма вероятност да станете собственик на нов недвижим имот или да реализирате ремонт в дома си. Дамите съветвам да обърнат внимание на здравето свързано с хормоналната система, щитовидната жлеза, хранене и спорт.

Асцендент Козирог

Родените с изгряващ знак Козирог, изглеждат сериозни, отговорни и последователни в действията си хора. Мъдри и добросърдечни те са решение на всеки проблем и упора на всяка грижа.

Вас годината ще помоли да продължите със започнатите ангажименти, да бъдете пестеливи и да се погрижите превантивно за здравето си. Времето е благоприятно да обогатите професионалните си умения с нови. Управителите на фирми е добре да инвестират доверие в своите служители, като им дадат възможности за развитие. Време е да ревизирате задълженията си и да оставите в миналото онова, което правите по навик, без то да ви носи смисъл и радост.

До края на месец май, обърнете внимание на вашите близки и любими хора. Тази година можете да решите проблеми с братя, сестри, съседи и братовчеди. Възможно е във втората половина на годината да усещате известен спад в доходите си и да посегнете към спестяванията си. Работа ще имате, но може тя да не ви носи нужното щастие и удовлетворение. Така е, защото е време да забавите темпото на живота си и да анализирате онова, което правите, притежавате и целите. Сега трябва да оставите всичко ненужно и да освободите място за свежест в работата и нови сериозни отношения в личен план през 2025 г.

Асцендент Водолей

Избралите изгряващ знак Водолей са свободолюбиви, харизматични и завладяващи хора. Ще ги намерите в сърцето на някоя кауза, обществено събитие или компания от приятели. Те са свежест, лъч светлина и усмивка.

За вас годината е подготвила промени и възможност за поставяне на основи в личния живот и в професията. Отдавна се замисляте да направите нови неща в живота си, но някак все не ви стига време, смелост и ясна посока. Новата 2024 г., ще промени това усещане като ви донесе идеи, предложения и светли хоризонти. Ако решите да се катерите по етажите на кариерното си развитие в настоящата ви сфера се убедете, че разполагате с качества и умения, които да ви правят конкурентно способни. Помислете какво ви липсва и от средата на месец февруари се огледайте за курсове и допълнителна квалификация. Подкрепям желанието ви за развитие на собствен бизнес, при условие, че разчитате на стартиране на бизнеса си на собствени средства. Сега не е подходящо да влизате в кредитни задължения и да задлъжнявате. Направете плавен преход от сигурното към свободната професия. Не правете големи и необмислени крачки.

Смяна на дома можете да очаквате след месец май. Втората половина на годината ще ви даде резултат от продължителни лични отношения, които не са били структурирани. Очаквайте предложение за брак и общи планове за покупка на имот, преместване или събиране за съвместно съжителство с друг. Необвързаните могат да срещнат своята сродна душа. Лесно ще е да станете родители и да се радвате на семейно щастие. Талантите ви ще търсят развитие и с лекота ще получават сцена пред света.

Асцендент Риби

Собствениците на Асцендент Риби, се отличават със силна интуиция, магнетизъм и проницателен поглед. Няма да ги забележите в тълпата, но ще ги усетите с топлото им сърце и грижа към другите.

За вас годината ще бъде предизвикателна и ключова за важни решения. Дошло е време да подредите, организирате и вземете важните си и дълго отлагани решения. Справедливия, но изискващ Сатурн ще ви подкани да внесете ред и структура в настоящето си, което ще е градивно и за бъдещето ви. Дамите могат да очакват предложение за брак и/или организиране на сватбено събитие. Тези, които търсят половинка могат да се оглеждат за нея през месеците юни и септември. Запознанствата през тези месеци, могат да се превърнат в прекрасни отношения в бъдеще.

Тези които имат нужда от професионална промяна могат да разчитат на ясни планове, планиране и действие. Същите е хубаво да надградят уменията си и да търсят нови възможности. В бизнес план 2024 г. не е благоприятна за рискови инвестиции и необмислени разходи. Използвайте първата половина на годината за анализ на ресурсите си, планирайте и структурирайте плановете си. Бъдете активни в преговорите и вярвайте в себе си. От месец юни, очаквайте резултатите от последната една година. Възможна е покупка на недвижим имот, преместване и/или събиране в съвместно съжителство. Разширението на бизнеса ви може да предизвика покупка или наемане на ново място.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара