Всеки от нас има свой собствен аромат на тялото, а също така и аромат на любимия парфюм. И ако по-рано парфюмите бяха истински дефицит, днес разнообразието им завива свят и ви искате да опитате всичко наведнъж. Но трябва да можете да изберете своя аромат, който да ви накара да се почувствате неустоими и особени. В края на краищата, неправилно избран аромат, който не ви подхожда, може да развали дори най-внимателния образ.

По аромата Ви срещат и Ви помнят по аромат

Така че, за да изберете парфюми за себе си, трябва да запомните прости правила:

1. Знайте ясно защо и за какви събития ги купувате – за работа, пътуване до морето през лятото или зимна ваканция. Да, температурата на въздуха също е важна за правилното разкриване на аромата.

През зимата обонянието на човек е по-малко чувствително, съответно леките флорални или плодови миризми ще бъдат невидими. През студения сезон е по-добре да изберете богати и остри миризми с дървесни, фугерни или тревисти нотки.

През лятото, напротив, топлината и високите температури увеличават миризмите, така че тези богати аромати, които сте използвали през зимата, може не само да не се харесат на другите, но и да ги накарат да се почувстват замаяни и гадни. Ето защо свежите, морските, цитрусовите, плодовите и флоралните аромати са подходящи за лятото, което между другото може да се използва както за плажна почивка, така и за пазаруване и дори за работа.

2. Сутрин чувствителността към миризми е по-висока, отколкото вечер, когато мозъкът вече е уморен и пренаситен с впечатления. Опитайте се да изберете парфюм сутрин.

3. При избора на своя аромат е необходимо на първо място да ви е удобно да го носите, а мнението на околните да остава на заден план. В крайна сметка парфюмът е вашата невидима визитна картичка. Да, и всеки има различен вкус и, както знаете, за вкусовете не се спори.

4. Не се водете от рекламата. Дори най-популярните и рекламирани аромати, използвани от шоубизнеса и филмовите звезди, може просто да не ви паснат и да ви „удушат“. Няма нужда да чакате да свикнете с тях и няма нужда да се насилвате да ги използвате, опитвайки се да съответствате на тенденциите (запомнете втората точка).

5. Не се опитвайте да опитате почти всички вкусове на едно пътуване до магазина, защото те неизбежно ще се смесят. Стандартното количество е 5-6 вкуса.

6. Когато купувате нови парфюми, по-добре е да се откажете от онлайн магазина, защото няма начин да помиришете и усетите всеки аромат, а описанията понякога не са достатъчни.

7. И дори когато сте намерили „същия“ аромат, не бързайте да го купувате. Излезте, разходете се по улицата за 15-20 минути, за да може ароматът да се разкрие максимално.

Правилно подбраните парфюми това е ключът към увереността, сексуалността и успеха на всяка жена!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара