Пренесете магията, хармонията и очарованието на природата върху ноките си с новата колекция на CND Flora & Fauna – пролет 2015. Меките, приглушени цветове на маникюра за предстоящия сезон са вдъхновени от пастелни акварели и блестящи, живописни пейзажи, отразяващи спокойствието на заобикалящия ни свят.

CreeksideVinyluxF27ELR„Тенденциите през този сезон отстъпват от съвременния дигитален свят и се обръщат към по-опростените неща. Избелели от слънцето цветове и бленувани акварелни картини изплуват от съвършенството на природата“, казва съоснователят и стайлинг директор на CND Джен Арнолд. „Маникюрът е с леко заоблена квадратна форма– толкова семпъл и удобен за носене, напомнящ усещането, че пристъпваш бос по тревата, а финишът му се заиграва с матиращи и блестящи ефекти “.

Колекцията предлага на всекиго по нещо, независимо дали ви изкушават оригиналните, привличащи вниманието цветове или сте любителки на нежните, романтични багри. С Flora & Fauna вече не е необходимо да съзерцавате изяществото на природата отдалеч, а можете буквално да го пренесете върху маникюра и педикюра си.

FloraLineup_ShellacAFB3LR

снимки CND

Представете си свежестта на разцъфналата пролет с новите шест цвята  на CND Shellac brand 14+ day nail color – Dandelion, Fragrant Freesia, Salmon Run, Wild Moss, Creekside, Field Fox. Изкушаващите тонове напомнят плажове, огряни от изгряващото слънце, гори, изобилстващи с мъх, и розови небеса на изгрев.

FloraLineup_VinyluxC3F9LR

Сменяйте вашия Flora & Fauna маникюр всяка седмица с новите  цветове на CND Vinylux. Шестте пролетни нюанса на CND Shellac brand 14+ day nail color са включени и в гамата на CND Vinylux, като са допълнени от още два – Thistle Thicket и Blush Teddy, за още по-пасторални картини върху ноктите.

nails-new 

Оригиналните Арт Пигменти CND Additives от колекцията ще направят маникюра уникален. С тях професионалистите могат да творят върху ноктите ви, добавяйки блясък и дълбочина на любимите ви нейл арт дизайни.

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара