Jivotat-te-obicha„Изричането на утвърждения е като засяването на семена в почвата. Те първо покълват, после пускат корени и след това поникват. Нужно е известно време за превръщането на семето в растение. Така е и с утвържденията – нужно е време от първото изричане до крайната проява. Бъдете търпеливи…

Хората по света едва сега започват да разбират, че мислите създават преживявания. Голяма част от онова, което те обичайно казват и мислят, е негативно. Мисленето и говоренето трябва да бъдат тренирани в посока на позитивни модели.

Време е да се пробудите и да се заемете съзнателно да сътворявате живота си по начин, който ви харесва и подкрепя. Можете да го направите, просто трябва да се научите как. Така че да започнем.“

В „Животът те обича – прегърни го“ Луиз Хей обяснява силата и значимостта на утвържденията и показва как да ги прилагаме тук и сега!

Тя подчертава, че когато изричаме утвърждение, всъщност казваме на подсъзнателния си ум: „Аз поемам отговорност. Съзнавам, че мога да осъществя промяна“.

Луиз Хей разглежда определени теми – здраве, страхове, зависимости, благополучие, любов, интимност – представяйки упражнения, които показват как да извършим положителни промени буквално във всяка област от живота си.

В компактдиска, който е приложен към книгата, Луиз Хей предоставя полезна информация за утвържденията, която също можем да използваме. Записът може да бъде слушан по всяко време на денонощието – винаги когато бихме искали положителните мисли и идеи да проникнат в съзнанието ни и да ни изпълнят с надежда и радост.

louis-hayЛуиз Хей е метафизичен лектор и учител, автор на многобройни бестселъри, включително Излекувай живота си и Силата е в теб, публикувани в български превод от ИК „Кибеа“. Книгите й са преведени на 29 езика в 35 страни по света.

В продължение на повече от 25 години Луиз Хей е помогнала на милиони хора да разкрият и използват пълния потенциал на собствената си съзидателна сила за личностно развитие и самоизцеление. Луиз Хей е основател и председател на издателскатa компания Хей Хауз, разпространяваща книги, аудио- и видеозаписи, допринасящи за изцеляването на планетата.

www.LouiseHay.com и www.HealYourLife.com

 

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара