Еуратек ООД отбеляза 25-годишния си юбилей с пищно тържество и представи най-новото попълнение в семейството на ŠKODA – компактния SUV – ŠKODA KAROQ.

Дизайнът и концепцията на компактния кросоувър ŠKODA KAROQ следват философията на ŠKODA и новия им кристален дизайнерски език, повлиян от чешката традиция в стъклопроизводството.

KAROQ идва със заявка да се превърне в любим автомобил за комфортни пътувания както в града, така и по по-предизвикателни терени, благодарение на задвижването 4х4.

С обширно вътрешно пространство, множеството хитри решения в духа Simply Clever, възможности за свързаност и разнообразие от двигатели, KAROQ е подходящ не само за семеен автомобил, но е и перфектно решение за бизнес автомобил.

Специалната изненада – представянето на спортната версия на Superb – Sportline, нажежи атмосферата и допринесе за още по-празнично настроение на гостите. Автомобилът бе показан за първи път на българския пазар, а експонатът на сцената бе в атрактивния златист цвят „Драконова кожа“.

Еуратек ООД  отпразнува 25-годишен юбилей и 25 години успешно сътрудничество с чешкия автомобилен производител ŠKODA AUTO. За четвърт век компанията е продала над 44 000 нови автомобила ŠKODA в България, наложи марката и я превърна в една от най-желаните в страната. За  последните 12 години журналистите от Прес Авто клуб България отличиха с най-значимата титла „Автомобил на годината“ 8 модела на марката ŠKODA.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара