“Върнете казармата” е петата колекция на дизайнера на Едис Пала. Предишните GAME MADNESS (“Игра на лудост”), FROZEN PASSION (“Замръзналата страст”), KISS IT BETTER (“По-добре го целуни“) и I’M LUXURY („Аз съм лукс“) се радваха на голям успех сред младото поколение.

“Казармената” модна линия е съвсем различна – за нея Едис Пала се допитва до мнението на модерния млад мъж и след това през своята призма създава интересен милитъри стил.

В колекцията е заложено на висококачествени италиански памук, мрежи, капитонажи. Интересни са също и използваните материи като варена вълна, еко кожа, памучни текстили, естествени кожи от лисица, дизайнерски вериги.

Едис е използвал за линията си четири различни компонента:

  • Златна, черна и сребърна мрежа, като  нестандартен декоративен елемент, съчетан с различни комбинации от платове.
  • Камуфлаж в различни принтове.
  • Актуалния брандиран ластик, който е използван с декоративна цел.
  • Капитонажа, който се използва за якета и хастари е като декоративни акценти в дрехите.

Едис Пала е роден на 19 април 1995 г . в София.  Има брат и сестра, по-големи от него. Нарича себе си детето на Балканите защото родителите на майка му са от смесен брак, баба му е българка, а дядо му сърбин. Родителите на баща му също са от смесен брак – дядо му е турчин, баба му албанка, което обяснява и интересното му име и фамилия. Едис означава „Пътят към съвършенсвтото – роден лидер“.

Преди да се реализира като дизайнер, дълги години е бил състезател по олимпийско таекуондо. Едва 20-годишен той създава моден бранд за мъже.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара