Излезе книгата “ Диета за плосък корем“ от Дейвид Зинченко – човекът, който помогна на много хора да се справят с увеличената обиколка на талията си и да подобрят качеството си на живот.

Dieta_za_plosuk_korem_coverКнигата предлага комбиниран метод за овладяване на затлъстяването в областта на корема – а именно чрез правилен подбор на храната и лесни, но суперефективни физически упражнения.

„Диета за плосък корем” ( ИК „Сиела“ ) не съдържа единствено хранителен режим. Зинченко уточнява от самото начало, че изданието е резултат от дългогодишна работа с най-актуалните научни открития, отнасящи се до затлъстяването и изследва начините, по които наличната информация на специалистите може да се приложи в разумно изготвен режим, включващ комбинация от правилно хранене и упражнения.

Една от основните мисии на автора е да покаже, че висцералните мазнини (тези около корема) са отговорни за всичко от външния вид, през здравето на цялото тяло до финансовия статус на човек. В професионалния си път той се занимава със списания като Men’s Health и Men’s Fitness – издания, които се фокусират основно върху визията. Това подтиква Зинченко да намери пътя към перфектния външен вид.

Plosuk_korem_snimka

В Диета за плосък корем ще откриете добре структурирана информация за храните, които стимулират обмяната на веществата и тези, които са отговорни за обиколката на талията. В специално приложение ще откриете и илюстрации на най-ефективните физически упражнения в борбата срещу мазнинките по корема. Отделна глава от книгата е посветена на хората с по-динамично ежедневие, които имат нужда от бърза формула за дълготрайни резултати.

В стремежа на модерния човек към безупречна визия мнозина попадат в крайности и подлагат телата си на тежки режими и непосилни физически програми. За онези, които предпочитат балансирания подход към постигането на здраво тяло, книгата дава основите на самоусъвършенстването.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара