Манифестирането е духовна практика, прилагана по целия свят още от древността, която стана истински феномен в социалните мрежи през последните години. Но наистина ли е възможно единствено с правилна нагласа и позитивно мислене да поемем по пътя към успеха и мечтания живот?

Отговорът на този въпрос намираме в новия наръчник „Как да манифестираш“ от британската психоложка Джил Такрей, който дава нагледни съвети и полезни практики, с чиято помощ да отключим позитивна промяна в живота си и да накараме Закона за привличането да работи в наша полза.

Сред страниците на този

модерен, практичен

и богато илюстриран наръчник читателите ще открият различни психологически, холистични и духовни похвати, които да им покажат как да бъдат архитекти на своите собствени мисли, чувства и действия – и следователно на целия си живот.

С помощта на дългогодишния си опит в сферата на психологията Джил Такрей обяснява по достъпен и увлекателен начин кои са най-големите грешки, които често допускаме в нагласата си към успеха и как те могат да бъдат причинители на повишени нива на тревожност и нервност.

Стъпка по стъпка Как да манифестираш“ ще ви научи как да:

  • излезете от рутината на живота, която ви пречи да разцъфвате и да се развивате;
  • преосмислите целите си и да изградите работещ план за постигането им;
  • обновите енергията и мотивацията си;
  • използвате различни холистични практики като карти Таро, кристали и други;
  • започнете на манифестирате осъзнато.

Джил Такрей оборва широко разпространеното мислене, че манифестирането е просто синоним на мечтаенето и обширно разглежда компонентите, върху които трябва да се фокусираме по пътя към успеха: визия, нагласа, намерение, енергия и най-важното от всички – действие.

Предлагайки съвременни упражнения, в чийто център стоят древни практики и философски похвати, „Как да манифестираш“ предоставя на читателите

практически подход,

с който да посрещнат предизвикателствата в различни аспекти от живота – изграждането на кариера, романтичните връзки, опазването на баланса между работа и личен живот и др.

Защото манифестирането не се изчерпва с извикването на образа на това, което искаме, в ума си. Това е само първата стъпка в правилната посока, която можем да направим. Да манифестираш означава да бъдеш проактивен и да предприемаш действия, с които всекидневно да призоваваш силата на Вселената на помощ и да се освободиш от всички страхове, съмнения и блокажи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара