На 9-и октомври (неделя), в 23:55 часа, ни очаква поредното Пълнолуние, което ще се случи на 16 градуса в знак Овен.

Луната е най-бързо движещото се небесно тяло, чиито фази грижовно ни дават съвети, напътствия и посока. Пълната Луна се случва, когато Земята е между Слънцето и Луната, а двете небесни тела с обич и очакване на смислен диалог застават едно срещу друго. Прилича на прегръдка, в която Земята като малко дете усеща сигурност и подкрепа от своите родители в лицето на Луната и Слънцето. Следва онзи тих момент, изпълнен с обич, доверие, надежда, искреност и спокойствие.

Нека в прегръдката на Земята, намерим себе си и притихнем. Нека си дадем така необходимата почивка и намалим скоростта си на движение. Нека подредим хвърчащите си мисли и се доверим на Вселената, в нейната мъдрост и добронамереност. Оставете контрола, който услужливо произвежда очаквания и с вяра се отпуснете в обятията на живота си. Време е да легнете на удобния си диван и да видите себе си отстрани. Пълнолунието винаги е спокоен, смислен и градивен разговор с нас самите.

Сайтът на астролог Венета Матева

Темите на това събитие са свързани с оста Овен-Везни. Аз и другите. Къде съм? Кой съм? Кой ми е важен? Към какво се стремя? Давам ли достатъчно на другите? Умея ли да получавам? Намирам ли баланс между своите приоритети и нуждите на околните? Кога трябва да се пазя и кога да се доверя?

Ценя ли себе си достатъчно?

Уважавам ли другите, за това че просто са хора? Помагам ли? Приемам ли помощ?

Мислете, отговаряйте и търсете равновесие в себе си. Бъдете справедливи и грижовни към онова, което ви кара да бъдете щастливи. Помислете дали не сте прекалили в стремежа си да бъдете първенци във всичко и на всяка цена. Дали не сте наранили някого по пътя си и дали не е време за извинение и прошка. Дали опитвайки се да бъдете полезни на колегите, приятелите, партньорите си, не сте забравили себе си. Всички сме част от един свят, едно място и един живот. Радвайте се на собствените си успехи и уважавайте чуждия труд, обич и отдаденост. Ценете всяка помощ и подкрепа, благодарете,

помагайте и подавайте ръка, когато ви се поиска.

Събитието е подкрепено от мъдрия Сатурн, която ще ни помага да имаме ясни мисли, планове и цели. Доверете се на любезното му съдействие и сбъдвайте мечти, като оставяте всичко, което ви задържа на едно място. Освободете се от ненужните ви отношения, занимания и зависимости. Оставете рутината в ъгъла и напуснете навиците си. Погледнете отгоре всичко което правите и изрежете онова, което не ви харесва. Време е!

Пълнолунието ще

бъде ключово за родените на 8 и 9 януари,

април, юли и октомври. Те ще имат необяснимо силно желание за промяна. Нека се доверят на разума и интуицията си и да действат. Случващите се събития около Пълнолунието са знак и път, даващ ви нова посока.

Времето през следващите 14 дни след Пълнолунието е подходящо за започване на диети за отслабване и пречистване на организма. Препоръчителни са всички спортове, особено тези на открито.

Операции и интервенции при зъболекар не са подходящи на 9 и 10 октомври.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара