Слави Панайотов, познат на стотици хиляди фенове като Слави от The Clashers, изненадва феновете си с първата си книга, свързана с България.

В нея основателят на един от най-бързо развиващите се YouTube канали у нас и автор на превърналите се в хитови видео класации с невероятни или малко известни факти надниква в редица интригуващи загадки. Премиерата на „ТОП МИСТЕРИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ“ е на 15.12.2018 г. от 15 часа в НДК, а предварителната онлайн продажба на книгата, придружена със специален личен автограф, вече бележи невиждан успех.

Само 2 години, след като създава едноименния канал The Clashers в YouTube, Слави се радва на над 350 000 последователи. Въпреки че завършва „Хотелиерство и туризъм“ в Холандия и няколко години се развива в областта, младият предприемач решава да се отдаде на хобито си и да го развие. Фенове по света и у нас следят известните му ТОП класации, а отскоро съветите за компютърни игри и ревютата за продукти са отделени в собствен канал, набрал допълнителни 40 000 последователи за съвсем кратко време.

В продължение на три сезона феновете на Слави очакват с нетърпение всяка неделя новия епизод на ТОП класацията, събираща невероятни факти по разнообразни теми. В книгата „ТОП МИСТЕРИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ“ влогърът избира да обърне внимание на любопитни въпроси като:

  • През нашата територия ли е заселена цяла Европа? Намерени ли са останки на прачовеци отпреди 1 400 000 години?
  • Коя е мистериозната цивилизация, която ни е оставила най-старото обработено злато в света на над 7 000 години?
  • Какво представлява свещеният триъгълник в Родопите: Белинташ, Кръстова гора и Караджов камък?
  • От кого всъщност сме произлезли?
  • Има ли гробница на египетска богиня в Странджа?
  • Кой и защо оставя трапецовидни ниши в Родопите?
  • Стомогилието ли е най-древната астрономическа карта в света?
  • Какво изобразяват пещерните рисунки в Магурата?

Любознателните фенове ще открият десетки нови и интересни неща сред страниците на книгата. След премиерата в София Слави ще я представи лично в още седем града: Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Велико Търново и Стара Загора. „ТОП МИСТЕРИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ“ ще бъде по книжарниците от 16.12.2018 г.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара